Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Маринов: Логично е президентът да се кандидатира за втори мандат

Политика

Александър Маринов: Логично е президентът да се кандидатира за втори мандат

Александър Маринов: Логично е президентът да се кандидатира за втори мандат - Tribune.bg
Снимка:

Членът на Стратегическият съвет към президента защити Радев за липсата му на позиция по случая „Навални“

„Логично е президентът Румен Радев да се кандидатира за втори мандат и смятам, че ще го направи. Той доказа, че в България политика може да се прави по друг начин“, заяви пред БНР проф. Александър Маринов от Стратегическия съвет към президента. 

Той подчерта, че държавният глава е имал добри 4 години и посочи, че той има висока подкрепа от гражданите.

Във връзка с представения преди дни Стратегически документ и предложението за нов модел на управление проф. Маринов коментира, че това е план и вече са работи по редица стъпки, които визират конкретни стъпки за преодоляване на констатираните „недъзи“.

Той коментира, че на политическия терен в България не се вижда „играч“, който би могъл да промени начина, по който функционира държавата.

Маринов заяви, че по темата за ареста на руския опозиционер Алексей Навални не са излезли с коментар и други президенти на европейски държави: „Това е въпрос на преценка. И самата реакция на българското правителство е особена - през социалните мрежи, официална институционална реакция няма. ... Съгласен съм с президента, че премиерът и управляващите трябва да се изкажат по проблемите, които засягат българското общество, а те са доста сродни на това, което се случва в Русия“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

ЛОГИЧНО Е ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОДБУДИТЕЛСТВО................ КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА......... СИСТЕМНО ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ.......
24.01.2021 12:04 / Отговор
Мариносник Доносник до церемониалмайстор е логично
24.01.2021 12:39 / Отговор
ДС наглост! Маринов нагъл: "проблемите у нас са сродни с тези в руското общество"?!?
Не вижда ли какво става с политическите опоненти на Путин и в момента? Хиляди арестувани, пребити! Навални го грози 10 г. затвор. Шест месеца вилняха под юмрука на пРезидента протестърите по най разюздания начин! Къде са жертвите, за които се репчи Радев? Той що не отиде да види пребитите полицаи в болниците?
24.01.2021 13:22 / Отговор
Z Няма нищо логично в това Радев да се кандидатира за втори мандат, след като първият му е пълен провал. Той, обаче, ще го направи, защото на него логиката е нещо непознато. Дано гласувалите за него да са разбрали грешката си и на следващите избори всички дружно да му поправим сбърканата самооценка. Освен това, да остане без имунитет за Радев е много, много лош вариант.
24.01.2021 14:00 / Отговор
Дрън дрън ако се кандидатира този път ще сме двойно повече, анадъму, тъпако!
24.01.2021 14:31

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати