Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов към Гечев: Приемането ни в Банковия съюз е оценката за България отвън

Политика

Александър Иванов към Гечев: Приемането ни в Банковия съюз е оценката за България отвън

Александър Иванов към Гечев: Приемането ни в Банковия съюз е оценката за България отвън - Tribune.bg
Снимка:

Мотивите на вота са със силен аромат на дубайски парфюм, каза Александър Иванов

Мотивите на вота са със силен аромат на дубайски парфюм, коментира петия вот на недоверие към кабинета депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

„Като гледам мотивите на БСП се връщам няколко години назад към предходния вот. И тогава имаше някакви общодостъпни данни и догадки, но нищо за корупцията по времето на БСП. Нито дума за един заместник-министър, уволнен заради корупция. Това е Корнелия Нинова. Явно късият срок, който сте получили за внасянето на вота, се е отразил върху съдържанието на мотивите. И всички това - със силен аромат на дубайски парфюм“, отбеляза депутатът от ГЕРБ. Той напомни, че през уикенда министър-председателят на Нидерландия Марк Рюте похвали България, че е една от трите страни в Европа, които се намират в най-добро финансово положение.

„А помните ли как ни спряха парите при вас? Fitch и S&P дават добри оценки за нас. Преди седмица ни приеха и в Банковия съюз - това е оценка! По същото време един човек вдигаше юмруци“, напомни Иванов по повод юмрука на президента Румен Радев, който излезе от Президентството по този начин и призова българите на протест срещу правителството.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

АСЕН ИЛИЕВ ДЕБИЛИТЕ ГИ ОЦЕНЯВАТ, ОТВЪН.
20.07.2020 11:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети