Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов: Президентът претопля манджата, за да може хората да си вадят заключения

Политика

Александър Иванов: Президентът претопля манджата, за да може хората да си вадят заключения

Александър Иванов: Президентът претопля манджата, за да може хората да си вадят заключения - Tribune.bg
Снимка:

Не смятам, че Николина Ангелкова трябва да подава оставка, каза той

Важно е, че с Валери Симеонов намираме общи гледни точки по много въпроси. Не смятам, че Николина Ангелкова трябва да подава оставка. Ако институциите са сигнализирани, нека си направят проверките, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов”, Александър Иванов от ГЕРБ.

„За мен е интересна темата на консултативния съвет. Президента под някаква форма се опитва да претопли една манджа, за да може хората да си вадят някакви заключения. Ако искаме да сме някакъв стандарт, трябва да се отнасяме еднакво към всички. Явно има симпатия от президентството към Лозан Панов, както към БСП. Не можем да мерим с двоен аршин”, каза още той.

„Няма притеснение, защото всички документи, които се представиха, бяха под много интересна форма. Те са публични и никой не си е крил имотното състояние. Ние постъпваме най-отговорно, като си понасяме отговорността. Когато имаше олигарси, които бяха разследвани от органите, там бяха големите злоупотреби. Там трябва да търсим нападението срещу управляващите”, каза Александър Иванов

„Изборите са много важни за Европа и за България. Единственото, което може да действа за стабилността на Европа е ЕНП. Мария Неделчева-Габриел може да повдигне много теми като миграционен натиск и киберсигурност”, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети