Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов: С внушения за манипулации на данните за БВП се противопоставят на влизането ни в еврозоната

Политика

Александър Иванов: С внушения за манипулации на данните за БВП се противопоставят на влизането ни в еврозоната

Александър Иванов: С внушения за манипулации на данните за БВП се противопоставят на влизането ни в еврозоната - Tribune.bg
Снимка:

От ляво за пореден път опитват да манипулират обществото, предупреждават от ГЕРБ

„С внушения, че има манипулации на данни за БВП се противопоставят на влизането ни в еврозоната“, заяви в пленарна зала депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Така народният представител се противопостави в декларация от името на парламентарна група на ГЕРБ на изнесеното от социалиста проф. Румен Гечев, който отново обвини управляващите от парламентарната трибуна, че подават манипулирани данни за БВП към европейските институции.

„От ляво за пореден път опитват да манипулират обществото“, изтъкна Александър Иванов и припомни, че вчера НСИ и Агенция „Митници“ са излезли със становище, че данните не са манипулирани

 и са го публикували на своите интернет страници.

 „Такива внушения единствено могат да навредят на страната. Приемам го за неинформираност, а не за злонамереност“, изтъкна Иванов и допълни, че на 5-ти март ще излязат окончателните данни. Депутатът от ГЕРБ призова социалистът проф. Румен Гечев да се извинява от трибуната тогава.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети