Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов: Откраднаха протеста от интелигентните и млади хора

Политика

Александър Иванов: Откраднаха протеста от интелигентните и млади хора

Александър Иванов: Откраднаха протеста от интелигентните и млади хора - Tribune.bg
Снимка:

Най-отговорното, което можем да направим в момента, е рестарт на държавата и нова Конституция, смята депутатът от ГЕРБ

За сблъсъците вчера виновните са президентът, който в последните дни вдига юмрук и зове за бунт, както и организаторите на протеста. Откраднаха протеста от интелигентните, младите хора, майките с децата, с кучетата и велосипедите. Извикаха агитките, платени според мен, да чупят с чукове и да замерят полицаите, чиято работа е да опазват обществения ред. Това каза пред БНТ депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

„По закон организаторите са виновни за всяко увреждане на имуществото и за всеки пострадал полицай. Питайте президента Радев дали ще поеме отговорност. Бесилки и ковчези – това ли иска президентът Радев“, попита Иванов.  

„В момента според социологическите проучвания ГЕРБ продължава да е първа политическа сила. Възпроизвеждане на избори сега би възпроизвело същата политическа ситуация. Проектът за нова Конституция открива дебата за рестарт на държавата. Това искат българските граждани, това искат младите хора, които протестират“, посочи депутатът от ГЕРБ.

„Не виждам управление на инат. Най-отговорното, което можем да направим в момента, е рестарт на държавата и нова Конституция, което беше автентичното искане на протеста. Най-безотговорното е да оставим държавата без парламент, както искат от БСП“, каза още Александър Иванов.   

„Виновно е чекмеджето на господин Борисов, тъй като това взриви българския народ, когато видя, че докато ние сме в последния вагон на Европейския съюз, господин Борисов и неговата шайка са в първия вагон по кражби“, коментира от своя страна събитията от последните дни в Сутрешния блок на БНТ депутатът от БСП Румен Гечев. Според него хората били на улицата заради кражбите и мафията.                                          


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Разпиздяев "Простите и глупавите" няма да подкрепят "умните и красивите".
03.09.2020 13:03 / Отговор
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
03.09.2020 13:14 / Отговор
Анастас КОМУНЕТА - ВТОРА ПРОБА

Безмозъчни увредени ментално Лекета ...
Каро се водят по акъла на Адвокатите на Магията, Мутрата Божков, Божков TV, Сашо Диков .....

Поколение родено между Лукабовата и Виденовата Зима ... и неуспяло да разбере истината за КомуноСоца ....
много ясно, че ще да преебани Душевно.

(визионерски)
03.09.2020 13:18
В този метеж господине никога не е имало млади нормални хора а само наркомани,вандали,бандити и дебили
03.09.2020 15:38 / Отговор
Искам те да живеят в комунизъм доживотно. Така им се пада на тия хулигани.
04.09.2020 13:02
Мдам Протестиращите може и да са млади, но интелигентността им е силно надценена. Да си способен програмист напр. съвсем не означава, че по подразбиране си наясно и с функционирането на демократичната държава и общество. Няма как да искаш "балансирано управление", каквото искане чух от протестиращите, и в същото време представата ти за него да е "ако има шест партии, то от всяка да има по равен брой представители в управлението". Това е откровена глупост и невежество. В България има над 150 регистрирани партии. Ами да увеличим тогава броя на депутатите в парламента, така че да има поне по двама представители от партия. Ето с такива малоумия на "младите и интелигентни" хора, видите ли, трябвало да се съгласи останалата част от обществото!!! Е няма как да стане.
04.09.2020 13:47 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати