Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов: Засегнатият бизнес ще бъде обезщетен

Политика

Александър Иванов: Засегнатият бизнес ще бъде обезщетен

Александър Иванов: Засегнатият бизнес ще бъде обезщетен - Tribune.bg
Снимка:

„Засегнатите бизнеси ще бъдат обезщетени, независимо, че заповедта идва от регионалните здравни власти“, това каза пред Нова ТВ Александър Иванов, кандидат за депутат от ГЕРБ.

Той припомни, че светът и Европа прилагат много по-строги мерки, има вечерен час, за излизане от къщи се изпраща текстово съобщение и добави, че всичките бизнеси в България са ограничени, но все пак са най-малко ограничени, сравнено с Европа, а планът на правителството от самото начало е бил да се отворят COVID отделения, да има лаборатории, което е и факт.

„Правителството, гражданите и бизнесите успяха да се нагодят към неблагоприятните условия“, категоричен бе Александър Иванов.

Той заяви, че програмата на ГЕРБ не е публикувана още, но те залагат на качество, не на скоростта.

Иванов подчерта още, че в здравната криза най-важни са хората, човешкият ресурс. И неговата надежда е хората, които са се върнали от чужбина, да останат да работят тук.

„Преди кризата имаше недостиг на кадри, най-важно е бизнесът да запази персонала си и именно към това бяха насочени мерките. ГЕРБ е доказала, че може да управлява успешно страната по време на кризи“, обобщи Александър Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети