Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Ненков към мнозинството: Стига сте се крили!

Политика

Александър Ненков към мнозинството: Стига сте се крили!

Александър Ненков към мнозинството: Стига сте се крили! - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ-СДС ще подкрепи комисията за проверка на управлението

Стига сте се крили, обърна се народният представител от ГЕРБ Александър Ненков към мнозинството. Той призова опозицията на ГЕРБ да състави кабинет, защото твърди, че е загрижена за здравето на хората в пандемията, както и за компенсациите за бизнеса и гражданите.

„ГЕРБ-СДС ще подкрепят комисията за разследването на управлението на ГЕРБ с голяма радост, защото ще установи колко работа е свършена през последните 10 години, колкото и да не искате да го признаете. Нямам търпение комисията да заработи. Друг е въпросът колко сте искрени. Вчера втората по големина група заяви, че този парламент ще бъде кратък“, изтъкна Ненков. Той обвини опозицията, че има план, по който се движи и ще промени първо изборните правила.

„Абсурдно е тази комисия да издава присъди и да служи като съд. Винаги сме подкрепяли БСП за проверка на дружествата. Но, когато искаш да извлечеш политическа полза, няма да установите факти. Няма да ви стигнат три месеца. Това ще е колосална информация. Искате да сте с краткотрайно действие и да хвърляте прах в очите на хората. Вместо първите решения да са за пандемията, да дадете по-добро решение за обществото, а се занимавате с шоу, имате си мнозинството, хората ще го оценят“, предупреди Ненков. 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ГЕРБ-СДС
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати