Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Ненков: Това правителство е вредно, скараха се за пари и власт

Политика

Александър Ненков: Това правителство е вредно, скараха се за пари и власт

Александър Ненков: Това правителство е вредно, скараха се за пари и власт - Tribune.bg
Снимка:

"Това правителство наистина е вредно и сега дори няма мнозинство. Те се скараха за пари и власт", коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Александър Ненков на влизане в Народното събрание. Той бе категоричен, че партиите в коалицията не са се карали за ценности, защото правителството просто бе създадено на базата на отрицанието.

"То никога не е имало програма или визия. Миналата седмица даже имаше обиди към нас. Едва ли не, че сме били руски подлоги, а същевременно те управляват в коалиция с БСП и с Корнелия Нинова. Аз наистина не разбирам как това правителство има очи да твърди, че работи за държавата", посочи депутатът от ГЕРБ-СДС. Ненков подчерта, че лично на него му се иска да "падне правителството, за да може да си изпие горчивата чаша докрай". 

"Не случайно нашата визия беше, че за ГЕРБ би било по-добре да изчака още време, защото ни чакат тежки месеци и вероятно зимата ще е много трудна. Може би за ГЕРБ беше по-добрият вариант да чака отстрани правителството да падне от само себе си", обясни Ненков. Той смята, че ГЕРБ са били длъжни да внесат вота на недоверие.


 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати