Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Николов: „Български възход“ ще бъде последователен - като поведение и позиции

Политика

Александър Николов: „Български възход“ ще бъде последователен - като поведение и позиции

Александър Николов: Български възход ще бъде последователен - като поведение и позиции - Tribune.bg
БГНЕС

„Потвърждавам, че получихме писмото-покана на „Промяната“. Ще имаме заседание, на което ще се запознаем с поканата, с отправените в нея искания, ще направим отново внимателен прочит в конкретика на предложенията, които бяха дадени от тях. От наша страна ще систематизираме визията си по отношение на приоритетите, след което по време на срещата това ще бъде изложено. Когато имаме ясна позиция по темите на поканата, ще запознаем и медиите с нашето становище и по какъв начин ще действаме в парламента като политическа сила“. Това заяви народният-представител от „Български възход“ Александър Николов по повод предложението на „Продължаваме промяната“ за обединение по приоритети в програмна декларация, която да се гласува от парламента през януари и която да бъде основа за съставяне на правителство с втория мандат.

Припомняме, че по-рано днес издигнатият от ПП кандидат за министър-председател акад. Николай Денков обяви, че е изпратил писма до всички парламентарни групи, за да ги пита за приоритетите им за следващата година. На база отговорите им ще се изготви списък с най-важните точки и програмна декларация за евентуално съставяне на правителство с втория мандат.

„Нашите приоритети сме ги поставяли многократно, както в предизборната кампания, така и в срещите, които касаеха реализирането на първия мандат и откритите срещи, които проведохме с „Продължаваме Промяната“. Така че, в това отношение няма да има изненада. „Български възход“ ще бъде последователен и като парламентарно поведение, и като политически позиции. По отношение на формата, който задава мандатоносителят, след срещата, която ще проведем, ние ще систематизираме нашите приоритети и ще ги представим на обществеността, на медиите и на партньорите“, категоричен бе той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети