Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Сиди: Хората искаха промяна, а получиха брутална подмяна

Политика

Александър Сиди: Хората искаха промяна, а получиха брутална подмяна

Александър Сиди: Хората искаха промяна, а получиха брутална подмяна - Tribune.bg
Снимка:

По думите му ВМРО са за повече правомощия на президента, който и да е той

„Ако проблемът е в лидерството при патриотичното пространство, нека да тръгнем да го решим, защото то има своите гласове“ –така разчете Александър Сиди думите от вчера на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

Бившият министър на отбраната и вицепремиер в четвъртък призова патриотичните формации да се обединят за предстоящите парламентарни избори, но без водачите им да участват в листите.

„Хората искаха промяна, а получиха брутална подмяна – това според него се случило след изборите на 4 април. Хората гласуваха за намаляване на депутатите, за мажоритарен вот – нещо, което им обещаваше един човек доста дълго, а в единственото си интервю извън Фейсбук той каза, че на никого нищо не е обещавал. Хората поискаха смяна на модела „Борисов“, а получиха Дончева“, отбеляза Александър Сиди в предаването „Лице в лице“ по бТВ.

По думите му ВМРО казват, че са за президентска република, а не за президентската република на Радев.

„Казваме повече правомощия на президента, който и да е той“, поясни Александър Сиди. 

„Следващото народно събрание може да има по-дълъг живот и в него да се натворят повече глупости, затова е добре в него да има патриотични формации, които да спират крайната либерална пропаганда“, посочи Сиди.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети