Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Сиди: Кандидат на Демократична България си позволи недопустим език на омразата!

Политика

Александър Сиди: Кандидат на Демократична България си позволи недопустим език на омразата!

Александър Сиди: Кандидат на Демократична България си позволи недопустим език на омразата! - Tribune.bg
Снимка:

„Тома Белев, кандидат за общински съветник в София, направи недопустимо антисемитско изказване във Фейсбук. Кой сега е нетолерантен фашизоид?“, пита депутатът от ВМРО

„Тома Белев, кандидат за общински съветник в София, направи недопустимо антисемитско изказване във Фейсбук. Кой сега е нетолерантен фашизоид?“. Това попита в свой пост във Фейсбук членът на Националното ръководство на ВМРО и народен представител в 44-ото Народно събрание Александър Сиди, по повод коментар на Тома Белев в социалната мрежа, със следния текст:

„Най – евтино са пътували евреите в конските вагони – напълно безплатно“, което е реална препратка към екстрадирането на милиони евреи по време на Втората световна война към лагерите на Хитлер. Голяма част от тях са намерили смъртта си там по особено жесток начин. Недопустимо е да се правят подобни коментари и то от хора, които се пишат защитници на човешките права, дори и в най–изкривените им форми.

Нека обърнем внимание, че този език на омразата идва само няколко дни, след като България беше остро осъдена за расистки постъпки на Националния стадион „Васил Левски“ по време на мача „България – Англия“. Или да разбираме, че г-н Белев и неговите съпартийци търсят точно това – да покажат, че английските медии са прави да ни наричат „Животни“? Няма да се учудим и на това, предвид факта, че точно хората от соросоидната бленда подкрепят всички цигани, престъпници, изнасилвачи, убийци при съдебните процеси срещу тях, дори и на ниво Страсбург.

Ето и поста на Сиди във Фейсбук:

Тома Белев, кандидат за общински съветник в София от Демократична България, направи изключително грозен, антисемитски коментар във Фейсбук. Само преди няколко дни България бе обвинявана за расистки прояви по стадионите, а днес висш функционер на Демократична България, забележете на онези, които обвиняват нас, че сме нетолерантни фашизоиди, си позволява ужасен език на омраза. Под пост във Фейсбук за очакван скок на цената на самолетните билети заради либерално изродилия се еко „феномен“ Грета Тумберг, той си позволява да се подиграе с един изключително мрачен епизод от човешката история, а именно геноцида над евреите. Като човек с еврейски произход, настоявам арх. Борислав Игнатов – кандидатът за кмет на тази формация, както и лидерите ѝ – Иванов и Атанасов, незабавно да се разграничат от антисемитските изказвания на Тома Белев и да обяснят каква е тяхната позиция по този въпрос. Надявам се, че и еврейската общност, както и всички нормални български граждани ще осъдят този недопустим език на омразата!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Натали Като цяло от "Демократична България" залагат на доста съмнителни методи за печелене на гласове през тази кампания, което според мен ще им донесе обратен ефект. След изборите само на себе си ще се сърдят за загубата, предизборната им капнаия е меко казано нескопосана.
21.10.2019 15:17 / Отговор
Росен Долу Белев, долу езика на омразата! Оставка!
21.10.2019 16:17 / Отговор
Велев Хората на Иво Прокопиев като Тома Белев, Христо Иванов и Борислав Сандов винаги използват езика на омразата! Техен специалитет са и протестите от 20 до 40 души пред МС!
22.10.2019 11:45 / Отговор
Коце Белев пак е бил на някакви опиати…
24.10.2019 23:23 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети