Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Сиди: Като продава хапчета, защо Марешки не си ги пие?

Политика

Александър Сиди: Като продава хапчета, защо Марешки не си ги пие?

Александър Сиди: Като продава хапчета, защо Марешки не си ги пие? - Tribune.bg
Снимка:

ВМРО не е вдигало гетото в с. Войводиново и има 160 гласа на изборите 2017 г.

Има сериозен недостиг на доставката на психотропни вещества, след като Марешки влезе в парламента, обяви в кулоарите на НС народният представител Александър Сиди от ВМРО. Той категорично отрече представеното в декларацията на партия „Воля“, прочетена от трибуната на парламента в началото на парламентарния ден от лидера ѝ Веселин Марешки.

„Как ВМРО вдигнало гетото на Войводиново, как сме купували гласове?! Ние имаме 160 гласа там и какво да кажа на нашите хора, да не работят. Хората си работят и са изкарали 160 гласа в едно голямо хубаво българско село. Общо там са 965 гласа за изборите през 2017 г.“, коментира Сиди.

По повод поисканото от ДПС премиерът да се дистанцира от вицепремиера Красимир Каракачанов за думите му в с. Войводиново депутатът от ВМРО посочи, че Каракачанов е бил един път в селото.

„Декларацията на ДПС е нормална политическа декларация, те се чувстват засегнати политически и искат да извадят политически дивиденти, тяхно право. За нас е важно проблемът с циганизацията да бъде решен. Направили сме програма и в най-скоро време ще я представим на нашите партньори“, обяви войводата.

Дали Прокуратурата ще се самосезира за съборените постройки в гетото на Войводиново Александър Сиди смята, че там процесът е законен.

„Два картона и найлон, това е коптор. Бяха съборени всички коптори, които са опасни за живущите. Защото, ако беше паднал кашона с найлон, някой щеше да е виновен защо не го е махнал навреме. Бяха махнати само тези, които са изключително опасни. За останалите е даден срок за обжалване, като изтече, тогава ще се пристъпи към събарянето“, припомни той.

Депутатът от ВМРО е птрече обвиненията, че е взимал подкуп от 10 хил. лв. от представител на Басейнова дирекция-Пловдив. МВР е отговорило на 2 ноември 2018г., че няма сигнал по този повод. Александър Сиди обяви, че ще съди Марешки и Георги Семерджиев от Басейнова дирекция-Пловдив за това им твърдение, а с парите от делото за клевета ще се финансира изграждането на паметник на Тодор Александров в Пловдив.

 

Автор: Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети