Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Сиди: Паниката е излишна и опасна

Политика

Александър Сиди: Паниката е излишна и опасна

Александър Сиди: Паниката е излишна и опасна - Tribune.bg
Снимка:

Мерките, които взимаме трябва да бъдат еднакви за всички, каза депутатът от ВМРО

Народните представители не са нещо различно, от който и да било друг български гражданин, посочи пред медиите депутатът Александър Сиди. „Тези мерките, които взимаме, трябва да бъдат еднакви за всички. Деленето на категории, на хора по отношение на различните мерки, на това кой какво работи в тази сграда, не е правилно. Разбира се, аз не мога да взема такова решение, има си председателски съвет, председател на Народното събрание“, каза Сиди.

По думите му причината журналистите да бъдат изолирани е заразата. „Коронавирусът, сигурно той се разпространява през ефира. Най-добрият начин да се предпазим е да спрем телевизора“, пошегува се депутатът. За него това е истерия, която ще доведе до срив на световните пазари, което вече се случва.

„Смятам, че паниката е излишна. Много се надявам хората да не се поддават на паника. Това е поредният вирус, който минава. Ние щяхме да умрем преди няколко години от свински грип. Не ни се получи. Сега ще умрем от коронавирус, догодина ще е нещо ново“, поясни Сиди.

Той призна, че не разбира мерките в парламента.

„Не смятам, че изолирайки част от хората, които работят в сградата, ще спасим всички останали. Както и монтирането на термокамери. В крайна сметка трябва да си мием ръцете, на което ни учат първите седем години, поне би трябвало да бъде така“, коментира представителят на ВМРО. Той призова да не стигаме до такива крайни мерки, защо "не трябва да инвестираме пари, за да опазваме сградата на Народното събрание". 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети