Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Сиди: Няма македонско малцинство и няма да допуснем гей браковете!

Политика

Александър Сиди: Няма македонско малцинство и няма да допуснем гей браковете!

Александър Сиди: Няма македонско малцинство и няма да допуснем гей браковете! - Tribune.bg
Снимка:

Резолюцията за България в ЕП е свидетелство за все по-агресивни опити да се подмени същината на ЕС, посочват Патриотите в НС

„Няма македонско малцинство и няма да допуснем гей браковете“, обяви в емоционално изявление от името на ПГ „Обединени патриоти“ депутатът от ВМРО Александър Сиди. По думите му дискусията в Европейския парламент/ЕП/ за България се е превърнала в трибуна за пропаганда на цигански, ЛГБТИ права, гей бракове, Истанбулска конвенция, македонско малцинство и т.н.

„Нещо повече – ЕП си позволи да подлага под съмнение решение на българския Конституционен съд. Това е скандално и недопустимо. И всичко това беше подкрепено с гласовете на, наричащите себе си, български евродепутати от БСП и ДБ. Ето това е реалното лице на тези партии“, изтъкна от трибуната на парламента Александър Сиди. Той посочи, че резолюцията за България в ЕП е свидетелство за все по-агресивни опити да се подмени същината на Европейския съюз /ЕС/, като място за свободно движение на хора, стоки и капитали, подчинен на договори и базиран на ценностите на демокрацията, просвещението и християнската цивилизация. Депутатът от ВМРО приведе и доказателство - цитат от доклада за „Състоянието на Съюза“ на председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен, че „там, където няма място за ЛГБТИК, там няма човечност“. Сред текстовете на резолюцията за страната ни Александър Сиди забеляза много притеснителни „констатации“, че изборният кодекс възпрепятства езиковото разнообразие и гласуването на хората, живеещи в чужбина, за реч на омразата от министри и членове на Народното събрание, за реч на омразата срещу циганите, ЛГБТИ и хората, принадлежащи към други малцинства, за наличие у нас на климат на враждебност към хората от ромска принадлежност, както и изгонването на роми в региона на Войводиново, критика към решението на Конституционния съд относно Истанбулската конвенция и т.н.

„Твърдението на фон дер Лайен, че където няма място за ЛГБТИК, няма човечност, е скандално един път само по себе си, втори път, защото е грубо нарушение на принципите на ЕС за върховенство на правото, субсидиарност и зачитане на волята на избирателите и данъкоплатците в държавите, членове на ЕС“, подчерта депутатът от ВМРО. Той обяви, че за ПГ на „Обединени патриоти“ това е политика, насочена срещу традиционните национални и християнски основи на българското семейство и общество. Александър Сиди посочи, че е недопустимо „хора, наричащи себе си български евродепутати“, да защитават яростно една резолюция, маскирана като документ, защитаващ правовия ред и борбата с корупцията, в която се дискредитира Конституционният съд в България и силово се налага противоконституционната Истанбулска конвенция, говори се за сепаратизъм, права на ЛГБТИК и цигани, и се критикуват органите на властта, че са приложили българския закон, премахвайки незаконни цигански катуни.

„Недопустимо и неразбираемо е съглашателството между комунисти и демократи, които от жажда за власт, говорейки единствено за корупция - тежък проблем, с който се бори целият Европейски съюз, угодно допускат да се отварят теми, които въобще не съществуват в дневния ред на българското общество. Какво общо имат с корупцията с циганите, хомосексуалистите или несъществуващо македонско малцинство“, попита риторично от парламентарната трибуна Сиди. Той уточни, че Европа е изправена пред сериозен цивилизационен избор, тъй като ляво-либералната политика руши устоите на християнска Европа. „Същата тази Европа, която допусна да бъдат изгонени цигани от Франция, Германия и други страни, днес ни критикува за спазването на закона. Тази Европа, която мълчаливо чертаеше граници, разделяйки цели народи, днес ни налага да говорим за македонско малцинство. Същата тази Европа, която говори за върховенство на закона, критикува решения на българския конституционен съд. И всичко това под благовиден претекст за борба с корупцията. И с шепа национални предатели в помощ“, констатира Александър Сиди. За него с приемането на резолюцията в ЕП е лъснало лицемерието на нашата опозиция.

„За съжаление можем да отбележим, че потомците на тези, които насилствено македонизираха населението в Пиринска Македония в края на 40-те години на ХХ век, днес продължават тяхното дело. Срам и позор, колеги вляво! До тях в това национално предателство се наредиха и Демократична България. Демократична само на думи, а иначе розови либерали, които чудесно са намерили съглашение със социалистите. Социалисти и демократи заедно. Потомците на мъчителите и потомците на лагеристите в Белене. Потомците на убийците от Народния съд с потомците на жертвите. Това е отвратително. В името на няколко гласа повече. В името на малко власт. И всичко това под благовидния претекст за борба с корупцията. Борба, която безспорно трябва да се води. Но да се води тук, в България, а не в Брюксел“, изтъкна депутатът от ВМРО. Той напомни, че Европа е люлката на съвременната цивилизация и затова християнството следва да остане водеща и моралнополагаща религия на Стария континент.

„За нас Европа има бъдеще само като Европа на отечествата и нациите, обединени под общия знак на ЕС. Всичко друго е насилие и подмяна. Насилие и подмяна не само на нашите, българските, а и на ценностите, залегнали в Договора за Европейския съюз“, завърши Александър Сиди.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Догодина ще има преброяване и ще видим какво има, и какво не. И на кого вредят гей браковете? Нали уж сте за европейски ценности, еднакви права за всички хора. Обаче крадене, рекет, изнудване може да има.
09.10.2020 12:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети