Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Сиди: Очаквам почти ежедневно компромати да заливат обществото

Политика

Александър Сиди: Очаквам почти ежедневно компромати да заливат обществото

Александър Сиди: Очаквам почти ежедневно компромати да заливат обществото - Tribune.bg
Снимка:

„Обединени патриоти“ и ГЕРБ обсъждат на коалиционен съвет въвеждането на доброволни отряди към МВР

Очаквам почти ежедневно компромати да заливат обществото, изтъкна депутатът от ВМРО Александър Сиди пред БТВ по повод последните скандали около властта. Според него това едва ли ще се отрази на управлението.

„За съжаление такава ще бъде кампанията оттук нататък. Аз очаквам почти ежедневно такъв тип компромати, които да заливат обществото“, коментира Сиди.

Народният представител припомни, че е гласувал за разформироването на НСО.

„Гласувах с пълното убеждение, че НСО е една остаряла структура и че НСО е преторианска гвардия, която е от времето на комунизма и няма място в нашето общество днес. Това е наша позиция на ВМРО още от 43-то НС. Ние бяхме за разформироване на НСО. Аз не мисля, че трябва да има специална служба, която да охранява политици“, категоричен е Сиди.

„Обединени патриоти“ и ГЕРБ сядат на коалиционен съвет, за да обсъдят текстовете за въвеждане на доброволни отряди към Министерството на вътрешните работи, уточни депутатът.

Идеята на ВМРО е доброволните отряди да подпомогнат МВР в борбата с битовата престъпност, а заради ДПС текстовете не били гласувани.

„Ще направим работна група, която ще прегледа отново текстовете и ще влязат. Там няма далавера, там има сигурност на българските граждани изцяло и само под контрола на МВР. Говорим по време на операция МВР да може да свиква доброволци“, поясни Сиди.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети