Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Сиди: Родопите днес и завинаги ще си останат българска крепост

Политика

Александър Сиди: Родопите днес и завинаги ще си останат българска крепост

Александър Сиди: Родопите днес и завинаги ще си останат българска крепост - Tribune.bg
Снимка:

В с. Забърдо се събират джипове с мутри и активисти на ДПС и заплашват хората да не излизат да гласуват, пише депутатът от ВМРО

Народният представител и член на Националното ръководство на ВМРО Александър Сиди написа позиция в своята Фейсбук страница по повод поредния опит на ДПС да посегне на село Забърдо, община Чепеларе, област Смолян, съобщават от партията.

Ето и цялото обръщение:

Забърдо е крепост на ВМРО. Българска крепост в Родопите. Безпрецедентният натиск, купуването на гласове, побой и заплахи от страната на противоконституционната партия ДПС, няма да успеят!

Забърдо е българска крепост в Родопите и както навремето полковник Серафимов ги отвоюва от турските лапи, така и днес ние, патриотите на от ВМРО, няма да допуснем Родопите да паднат в ръцете на турците отново.

Днес в Родопите, в с. Забърдо, се събират джипове с мутри и активисти на ДПС, включително и народни представители от тази партия, които ходят по къщите и заплашват хората да не излизат да гласуват.

Призоваваме всички наши политически опоненти на сдържаност и разум, на честна политическа борба, защото днес ВМРО е политическа организация, но има дълъг опит като революционна такава.

Родопите днес и завинаги ще си останат българска крепост!

Александър Сиди

Народен представител и член Националното ръководство на ВМРО – Българско национално движение

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети