Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Симов нарече Георги Гергов „тумор“, който зреел отдавна

Политика

Александър Симов нарече Георги Гергов „тумор“, който зреел отдавна

Александър Симов нарече Георги Гергов тумор, който зреел отдавна - Tribune.bg
Снимка:

„Туморът, откритата рана – Георги Гергов, зрее в БСП много отдавна. Крайно време беше този проблем да бъде решен. Това е изчистване на БСП от хората, които превърнаха Прехода в това порочно нещо. Един ден в учебниците по история вместо да обясняваме на децата какво е преход, ще бъде достатъчно да се сложи снимка на Георги Гергов”. Така коментира в ефира на България он еър депутатът от БСП Александър Симов изключването на Гергов от партията.

Според Симов всякакви мнения били допустими в БСП, но Гергов многократно е нарушавал устава на партията.

Депутатът от левицата заяви, че в БСП изключването не ставало по волята на един човек, колкото и „групичката на Гергов да се опитва да го представи така“.

“Когато Корнелия Нинова пое партията, БСП бе на дъното - разнищена и в будна кома. Тогава много анализатори предричаха изчезване на БСП след 2 години. След като Нинова пое управлението на партията, БСП вече е в различна кондиция. Цялата машина е срещу нас, но БСП продължава да бъде единствената алтернатива на ГЕРБ“, каза още Симов.

Социалистът-депутат посочи, че казусът "Гергов" всъщност работи в полза на левицата, защото показва, че БСП няма да търпи корпоративните зависимости. “БСП е единствената партия с ясна програма - "Визия за България". Под ръководството на Нинова БСП е на страната на хората“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Bad Co Това разшлякано хюмне само се чуди как да оближе "топките" на кака Курни!
11.01.2021 12:37 / Отговор
ИМАТЕ ЛИ ОБЯСНЕНИЕ?..... ЗАЩО ПОМИЯР СИМОВ, СТРАШНО ПРИЛИЧА НА ПОМИЯР ТАРТАКОВЕР?..
11.01.2021 15:03
Отговор Същото Гейско самочувствие, че е с нещо по-"отворен" от останалите!
11.01.2021 19:32
ТУМОР Е, АМА ДОБРОКАЧЕСТВЕН ! ЗА РАЗЛИКА ОТ САРКОМА НИНОВА :)
11.01.2021 13:04 / Отговор
ЕВРЕЙКАТА Е КАТО САРКОМ. НЕВИДИМ, НО ТЕ ИЗЯЖДА :)
А ДОБРОКАЧЕСТВЕНИЯ ТУМОР, СЕ ВИЖДА ЯСНО, КАТО ЕДНА ГОЛЯМА ПОДУТИНА И СЕ ИЗРЯЗВА ЛЕСНО И БЕЗ ОСТАТЪК И МЕТАСТАЗИ, ПО МАЙЧИНА ЛИНИЯ :)
11.01.2021 13:06 / Отговор
Някой Що ми се струва , че точно разни симовчета, зарковчета, божанковчета... са метастазите на Нинова! Нека дерзаят, този Позитански Бардак отдавна трябваше да бъде разтурен! Нинова е човек с "мисия"!
11.01.2021 13:16 / Отговор
DT Симо,Симо пак се издъни като млад и неопитен близач,въпреки ,че практикуваш отдавна лиз-блейз.По добре доброкачествен тумор отколкото спихнал употребен кондом каквато роля си приел да играеш.Правиш се на голям политик ,а не се усещаш как кака ти Кури Ви води за носа всички педалчета и следвайки съветите на бат Ванко ще разтури Столетницата от корен.Специално ти Симе се погледни в огледалото и ако не се стреснеш значи си голям тапир.Дерзай комунистче -малко Ви остана.
11.01.2021 14:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати