Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Симов: Не съм наричал пловдивски социалисти „маймуни“

Политика

Александър Симов: Не съм наричал пловдивски социалисти „маймуни“

Снимка:

Мая Манолова да каже с кого ще си партнира, призова социалистът

„Мая Манолова не е заявила претенции към лявото пространство. До скоро, преди съботния ѝ протест, тя каза, че ще участва в политиката с гражданското начало. Тя обяви, че ще е медиатор на гражданите. Само това, че си срещу Бойко Борисов, не те прави ляв. През годините много хора са си въобразявали, че има център между дясното и лявото. Като минем през НДСВ, Евролевица и АБВ”. Това заяви депутатът от БСП Александър Симов в предаването „Свободна зона с Георги Коритаров” по ТВ Европа.

„Мая Манолова досега не е дала знак, че ще се свърже с лявото. Тя беше острие на БСП и не може да си зачеркне биографията, но тя трябва да отговори на много въпроси. Ако влезе в парламента, кои ще са нейните партньори”, каза още Симов.

„Не съм обиждал никога ръководството на БСП-Пловдив. Никога не съм наричал там хората маймуни и никога не бих си го позволил. Другарството не е добро пожелание и романтика, а изразява общите цели на партията. Ние сме партия, която яростно се противопоставя срещу ГЕРБ. Корнелия Нинова не стана председател на Народното събрание. Имаше хора, които не преживяха, че БСП не прие поканата за власт и сега отчаяно се опитват да разклатят структурите ѝ”,  допълни говорителят на социалистите в парламента.  


Коментари (2)

Елементарно, Симов! Бесепарите все се опитват да оправдаят котерийните си разпри с ГЕРБ.
26.05.2020 22:38 / Отговор
Тъп си Саше Не те прави ляв,но те прави приятел на бсп.А в ляво няма много място за още популисти,така или иначе...
26.05.2020 23:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още