Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Симов от БСП: Проституцията трябва да се легализира

Политика

Александър Симов от БСП: Проституцията трябва да се легализира

Снимка:

„Аз нямам проблем с това да се легализира, макар да знам, че тя няма да изчезне“, категоричен бе червеният депутат

„Смятам, че проституцията трябва да бъде легализирана. Тя не може да бъде спряна, никъде не е изкоренена. Затова трябва да се помисли за самите жени. Те са оставени в ръцете на сутеньорите, често са жертви на насилие“. Това коментира в предаването „Пресечна точка“ по Нова тв Александър Симов от БСП.

„Държавата или иска да пребори насилието над жените като цяло и ще обърне внимание и на тези момичета като се узакони тяхната дейност, или просто си признаваме, че по тази тема за насилието разсъждаваме лицемерно, и оставяме едни жени да бъдат малтретирани с риск за живота“, каза Симов.

„Аз имам проблем с това да се легализира, макар да знам, че няма да изчезне. Проблемът е по-скоро морален, защото всяка червена линия в обществото, която бъде прекрачена, след това връщане назад няма“, обясни още той.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков от своя страна коментира, че ако се легализра проституцията  може да се каже, че тя е нещо приемливо за обществото и дори може да събираме данъци от нея.   


Коментари (6)

Анастас #

- Ало, Симов - чуваме ли се !??!

Списъка с проститутките е в избирателните списъци на БСП.

Отбор изпечени Мутри на Прехода:
Гечев, Мечев, Ерменков, Велизар Енчев и подобни кретени.

(сурвакарски'проституиращо)
23.02.2021 09:21 / Отговор
Илия Христов Този път Тома Бикова ще е първата, която ще подкрепи червеното си другарче.
23.02.2021 09:30 / Отговор
ХА Амчи, вий сте легални. Колко още?
23.02.2021 09:47 / Отговор
Пацо Ще бъде чудесно : имаш пари- чукаш, нямаш пари-гледаш. Чист Капитализъм с пазарен привкус и грижа за хората (щото и мъжете могат да заработват...). Поле и за семеен бизнес, когато си омръзнем...
23.02.2021 10:17 / Отговор
кесо Симето изглежда е решил да припечели малко от добре познатата му професия, първо като политическа проститутка, а сега и като "пролетарска труженичка" на сексуалния "трудов фронт". Нема срамна професия, Симе!
23.02.2021 12:27 / Отговор
Илия Христов кесо, като ги гледам с Тома Бикова, те по любов ще го правят, не за пари. И без това дупедатите са червиви с пари от далавери и рушвети!
23.02.2021 12:45

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още