Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Томов с яростна защита на Румен Радев

Политика

Александър Томов с яростна защита на Румен Радев

Александър Томов с яростна защита на Румен Радев - Tribune.bg
Снимка:

Александър Томов се пусна в социалната мрежа, за да защити президента Румен Радев. Няколко пъти в общественото пространство се чу, че Радев нарушава Конституцията с изказванията си. Седнал в кресло, заобиколен от картини и с тиха фонова музика, Томов хвана Конституцията.

„Президентът има право на обръщения не само към парламента, а и към народа, той може по всяко време да се изказва“, обясни Томов. 

„Не е негово задължение да се съобразява с Министерски съвет“, каза Томов и нарече Росен Плевневлиев и Георги Първанов „мълчаливци“. Допълни, че и по тяхно време имало голямо корупция, а те двамата мълчали. „Този не е такъв“, каза Томов визирайки Румен Радев.

Според Томов президентът категорично имал право на такъв тип изказвания, каквито направи. И носел отговорност само пред народа дали думите му са верни. Томов не би употребил определени думи, но Радев имал право на това и бил на прав път. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

ЦСКА?Кремиковци? Не само Радев,а и този е невиждано в историята,говедо!
29.07.2020 21:17 / Отговор
Забележка Само стари чанти в новия магазин. Още колко провалили се политици ще изплуват?
29.07.2020 21:24 / Отговор
Военен под моста Този не е такъв.Той не е президент!Той е злобен човек,който за да защити обкръжението си е готов да вкара държавата в невиждана криза.Кой бе говедо с говедата ще поеме отговорността за рязкото увеличение на заразените след десетина дена,а?Протестиращите са бомби със закъснител за здравната система.Дано пред Господ платиш за вините си!
29.07.2020 21:38 / Отговор
кесо Всъщност похвалите на Лупи не са особено добър политически знак за съответния персонаж. Досега Лупи е успял да съсипе няколко политически проекта поради безсъмнената си "природна дарба" за това. Затова Румбата да внимава щот провалите започват именно след подобни пламенни излияния на Лупи.
29.07.2020 22:35 / Отговор
Пацо Лупи се изака...
30.07.2020 11:34 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети