Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Йорданов: Атакували са офиса ми в Русе, получавам заплахи за живота си

Политика

Александър Йорданов: Атакували са офиса ми в Русе, получавам заплахи за живота си

Александър Йорданов: Атакували са офиса ми в Русе, получавам заплахи за живота си - Tribune.bg
Снимка:

Атаките започнаха, когато обявих, че протестите се подкрепят от проруския президент Радев, каза евродепутатът

„Атакували са офиса ми в Русе. Получавал съм и заплахи за живота си. Не съм се обръщал към органите на реда. Заплахите са във Фейсбук и започнаха, когато обявих, че тези протести са руска хибридна атака срещу България и се подкрепят от проруския президент Радев. Не съм наричал протестиращите простаци и лумпени. Нарекох простаци и лумпени тези, които нападнаха колегата Андрей Новаков пред БНТ.“ Това заяви пред NOVA евродепутатът Александър Йорданов.

Той коментира резолюцията за България, която беше приета в ЕП.

„БСП може и да се повели с 1:0 с тази резолюция, но ще изгубят първенството. Това е поредното предателство от страна на БСП спрямо България. Те бяха подпомогнати в това предателство от „Демократична България“ и Радан Кънев. В случая говорим за един ляво-либерален комплот срещу нашата страна. Това петно ще остане за дълго да тегне над България. Левите за пореден път поставиха тесните си политически желания над националните“, заяви Йорданов.

Той посочи, че докладът на е написан от професионалисти и специалисти. Той отговаря на точната ситуация в страната и е обективен. А „тази резолюция е писана от политици, които гонят своите частни интереси, които нямат нищо общо с върховенството на закона. В тази резолюция България не е обвинена само в строителството и потъването на кораба „Титаник“. Тази резолюция не е срещу правителството, а е срещу България.“

Според него тя влиза в противречия с всички констатации на доклада на ЕК. „Тази резолюция е срещу върховенството на закона, а не го подкрепя. В България върховенството на закона се тълкува от Конституционния съд. Тази резолюция отнема правата на Конституционния съд, който се е произнесъл категорично по темите за Истанбулската конвенция и ОМО „Илинден“. България може без всички нас, но ние не можем без България. Трябва първо да мислим за нашето отечество и да не го хулим. В тази резолюция присъстват само измислици и клевети“, категоричен беше Александър Йорданов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

бг Естествено, че са руска хибридна атака срещу България от организационна гледна точка! Напълно споделям позицията на Александър Йорданов!
Та нима резолюцията на ЕП за България да не е ?! И тя е такава!
Ако кажем, че Кремъл е овладял левия сектор на Европарламента няма да сме далеч от истината.
Кой подкрепя ресурсно левицата във Франция итн в цяла Европа? Ами в САЩ?
Точно затова републиканците ще минат в отстъпление, а след това ще бъде даден ход и на истинската война.
Това е далеч от всякакво съмнение!
12.10.2020 16:21 / Отговор
Сашко дебеланчо е вземи да я прочетеш тази резолюция най-после. И защо не сезираш властите за офиса ти в Русе. Значи и ти не им вярваш, та това пише в резолюцията. А що се касае за Истанбулската конвенция, това е една терминологична неточност, която много умело националистите използват, както и църквата. Става въпрос за насилие и убийства на жени. Нямаш право да бъдеш евродепутат, камо ли пък да тълкуваш конституцията, тъй като не си я подписал. Гадняр си беше, и такъв си остана.
12.10.2020 16:57 / Отговор
САШО ЙОРДАНОВ-ЕДИН ОТ ИСТИНСКИТЕ СДС ЗАТОВА ДА СЕ ПАЗИ ОТ ЛУМПЕНИЗИРАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОТРЯДИ, КОИТО 100 ДНИ ОСИРАТ СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ, ЗА ДА ВЪРНАТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СГАН НАЧЕЛО С РУМЕН РАДЕВ И НИНОВА
12.10.2020 19:04
НИКОЛАЙ Лъжливо политическо недоразумение, вечно лъже! Ако някой щурмува твоя офис, щеше да се чуе, да го има в сводката на полицията, щеше да оревеш орталъка! Лъжеш като дърт циганин, какъвто си всъщност! Цял живот си нагаждач и мушкач!
12.10.2020 19:39 / Отговор
ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НИКОЛАЙ ГОВОРИ ЗА:.......... ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ
ИВАН КОСТОВ
РАДАН КЪНЕВ
Д. ЛУДЖЕВ
СТ. ГАНЕВ
И ВСИЧКИ ДРУГИ ДС-АГЕНТИ, КОИТО ИЗЛЪГАХА 2 000 000 БЪЛГАРИ
12.10.2020 20:19

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати