Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Йорданов за Силвия Великова: Дадох интервю на крайно невъзпитана журналистка

Политика

Александър Йорданов за Силвия Великова: Дадох интервю на крайно невъзпитана журналистка

Александър Йорданов за Силвия Великова: Дадох интервю на крайно невъзпитана журналистка - Tribune.bg
Снимка:

Уважавам БНР и заради неговите слушатели приех да отговарям на тъпите ѝ въпроси, оправда се евродепутатът

Евродепутатът от СДС/ЕНП Александър Йорданов написа силно критичен коментар към журналистка.

„Дадох интервю на крайно невъзпитана журналистка, за което съжалявам“, обяви политикът във Фейсбук и сподели разговора си със Силвия Великова от БНР.

„Повтаряше като развален грамофон няколко опорни точици. Поведението ѝ бе на махленска клюкарка. Но няма как, уважавам Националното радио и заради неговите слушатели приех да отговарям на тъпите ѝ въпроси“, коментира евродепутатът разговора си в предаването „Политически НЕкоректно“.

Малко по-късно той публикува още един кратък коментар по темата.

„Лайкучката не хапе, а ухае!“ - казал го е поетът. Има журналистки, които ни убеждават, че не е така“, написа той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (17)

111 място при това качество на изпълнителите е добре! Не само на мен ми прави впечатление,значи!Отношението на тази и още 2,3+ волгата се държат,като че са в партийна медия,при това винаги намират повод да разкритикуват някой,който не мисли като тях!Аз знам почти на 80 %,кого ще поканят по дадена тема!
07.12.2020 12:37 / Отговор
? Някой журналист попита ли Ал.Йорданов защо разпространява фалшиви новини , като типичен гербаджия и европейската комисия постоянно трябва го опровергава?
07.12.2020 14:20
Аз вече не слушам бнр Нямам нужда от дезинформация
07.12.2020 13:04 / Отговор
! Родителите ни скачаха по площадите, а после се отвратиха от политиката заради такива посредствени мазни нагаждачи, които са готови да изближат всичко, което силният на деня им поднесе, за да получат някоя службица. Хубаво е в Европейския парламент да разберат какво представлява това лице Ал.Йорданов и какво е отношението му към медиите и журналистите.
Недоволен, когато Силвия Великова му задава важните въпроси, а иначе е редовен драскач в ПИК, която е посочена от ЕП като основен източник на фалшиви новини и дезинформация в България, какъвто е и Ал.Йо.

Този човек е срам за българската демокрация като своя вожд Борисов!
07.12.2020 14:31
Ха ха, Ти май изобщо не си разбрал своите родители! Скачаха на площадите , но се отвратиха от такива като другаря Иван Костов, които влязоха в комбина с Позитанските комунисти и си делкаха в кражбите като за последно! Александър Йорданов си остана един от последователните антикомунисти, които не се притесняват да им вадят нас'раните кюлоти ! А това със фалшивите новини в ЕП звучи като виц! Слушай си Рада/с онзи прякор/, Изцъклената Еленка с пискливото гласче, Иво КГБ-то , и вся остальная сволочь , която болшевиките от Позитано командироваха в ЕП! Те никога не са лъгали и не са злепоставяли България,нали?
07.12.2020 17:44
! ЕК директно каза, че Ал.Йорданов и Емил Радев разпространяват фалшиви новини, ама тъпото герберско тролче и него фактите не го интересуват, а си плямпа простотиите по опорните точки на жълтите медии на Пеевски/Борисов.
07.12.2020 18:21
до ! Какви родители са ти скачали по площадите като говориш като дърт комунистически трол.
07.12.2020 18:25
. . . ЕК никога не е казвала такова нещо! Верно е ,лъжеш като дърт комунистически трол!
07.12.2020 18:43
Дуранкев Волгин не ме е канил от две седмици!Какво става?Къде е плура-лизмът?
07.12.2020 13:09 / Отговор
кесо Великова е от постоянното червено присъствие в ефира БНР и е "свещена червена крава" която няма нищо общо с истинската журналистика. Тя е от "елитните"бойци на комунистическата пропаганда и важна част от машината за промиване на мозъци, което тя върши с болшевишки ентусиазъм.
07.12.2020 13:16 / Отговор
БГ На 111-то място по "свобода" на продажните медии сме! Ама по продажност на менте-журналистика сигурно сме в десетката! Една и съща техника...задават ти един и същ въпрос
/като развален грамофон/, и след като не получат отговора ,който са им поръчали ,след това заявяват...едикой си отказа да отговори на въпроса ! Елементарна техника за дебили! Трябва наистина да сложат един морален кодекс за журналисти, и да се посочват с пръст всички ментета!
07.12.2020 13:21 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети