Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Алексей Петров търси обяснения от Цветанов: Кой лъже, МВР или вие? (ВИДЕО)

Политика

Алексей Петров търси обяснения от Цветанов: Кой лъже, МВР или вие? (ВИДЕО)

Алексей Петров търси обяснения от Цветанов: Кой лъже, МВР или вие? (ВИДЕО) - Tribune.bg

Алексей Петров за пореден път потърси обяснения от Цветан Цветанов, за когото счита, че го е набедил по груб начин преди години.

Експертът по корпоративна сигурност и антитероризъм Алексей Петров с години беше разхождан по съдилищата преди да чуе „невинен“ девет години след полицейската акция „Октопод“. Делото стартира през 2011 г. в Софийския градски съд, но после бе прехвърлено и в Специализирания съд започна на ново през 2015 г.

„Тук пише, че никога и по никакъв повод в МВР не е постъпвала информация, че съм се занимавал с наркотици. Пише ли така? Че не е правена проверка г-н Цветанов. Вие като министър, когато сте заявявали това, сте били длъжен да проверите. Тук пише че няма, вие казвате че е постъпила такава информация. Кога лъжете? Кой лъже, МВР или вие? Какво ще кажете на дъщеря ми“, пита Алексей Петров, който причаква бившия вътрешен министър и лидер на „Републиканци за България пред партийния офис в Своге.

Петров вече осъди България в Съда по правата на човека, заради методите на действие на Цветан Цветанов и показните му арести като вътрешен министър.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (19)

Тулупи Толкова дребнав човек и отново се заговори за апартамента, вие друго нямате срещу Цветанов и тези евтини номера от сорта на Герб просто не струват.
17.03.2021 18:08 / Отговор
Звезден Рейнджър Писна ми от мутренски манталитет.. знае се, че са наркобосове, мутри, крадци .. мястото му трябва да е в затвора, не да притеснява добри хора!
17.03.2021 18:11 / Отговор
Касаба МВР лъжат, те са лесно манипулираема институция от политиците. Алексей е наркоман!
17.03.2021 18:12 / Отговор
Хайде До толкова са се уплашили герб че почват с тъмната страна да действа да притискат партията но без ефект...
17.03.2021 18:13 / Отговор
Тцтцтц Това се е случило преди години, може ли да преследваш хората и да ги питаш за минали неща и да говориш за апартаменти и простотии които всеки ден се говорят и то неверни
17.03.2021 18:14 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати