Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Анализът на Волгин след интервюто: Ролята на премиер би нарушила ореола на Слави Трифонов

Политика

Анализът на Волгин след интервюто: Ролята на премиер би нарушила ореола на Слави Трифонов

Анализът на Волгин след интервюто: Ролята на премиер би нарушила ореола на Слави Трифонов - Tribune.bg
Снимка:

Журналистът заяви, че ИТН вече е победил ГЕРБ

„Обадих се на Слави Трифонов, поканих го за интервю и той се съгласи“, това каза в „Неделята на NOVA“ журналистът Петър Волгин, който интервюира Слави Трифонов по БНР вчера. Според него Трифонов не е изненадан от успеха на „Има такъв народ“, а той и хората в партията много добре знаят какво искат и те се явяват на избори, за да спечелят.

Журналистът вярва, че всеки може да се занимава с политика, като няма голямо значение какво си завършил, а е нужно да имаш усет за политика, пример за това е и премиерът Бойко Борисов.

„Има такъв народ“ вече е победил ГЕРБ, те ще спечелят изборите, ако убедят противниците на ГЕРБ, че те се реалната алтернатива“, убеден е Волгин. Той припомни на онези, които подценяват или се отнасят с пренебрежение към шоумена, че Слави Трифонов не е просто телевизионен водещ, но също е предприемач и бизнесмен.

За Петър Волгин основната битка на предстоящите избори ще бъде между ИТН и БСП, като е напълно възможно социалистите да отидат и на четвърто място, което не означава, че Корнелия Нинова може да загуби поста си, но реакции към нея ще има.

Той подчерта, че отговорите на Трифонов по отношение външната политика и Русия са били отговори на политик и изцяло в рамките на политкоректността.

Волгин смята още, че Слави Трифонов не би трябвало да става премиер, той може да бъде лице на формацията, но ролята на министър-председател ще наруши ореола му и ще развали магията.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати