Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Анализатори: Големите губещи в кризата са Нинова и Трифонов

Политика

Анализатори: Големите губещи в кризата са Нинова и Трифонов

Анализатори: Големите губещи в кризата са Нинова и Трифонов - Tribune.bg
Снимка:

В резултат на криза с коронавируса спадна драматично подкрепата не за управляващите, а за опозицията. Всъщност имаме срив в доверието към БСП. Това се дължи не на ситуацията, а на избора, който направи Корнелия Нинова, защото тя игра хазартно, игра с идеята, че правителството ще сбърка, ще се провали. Да кажем, че шведският модел е добър модел за България. Оказа се, че двете въображаеми предимства на шведския модел са минуси. Това заяви пред NOVA телевизия политологът доц. д-р Румяна Коларова.

Според анализатора Кристиян Шкварек освен БСП, в ситуацията на губещ е и Слави Трифонов. Той също е заел грешна позиция. „Те не го направиха заради експертиза, а за да бъдат един вид опозиция и да вземат дивидент, ако правителството се провали“, смята Шкварек.

Решенията за кризата бяха взети в една безпрецедентна координация, смята Коларова.

Шкварек и Коларова коментира и предстоящото решение на ЕК как ще се помага на засегнатите от коронавируса страни. Шкварек смята, че отново ще има решение в ущърб на малките държави като България. "Редица източноевропейски държави ще изгубят милиарди. Имаме изработване на стратегия в ущърб на страни, които са най-бедни", каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Бай Гроздан Софийският градски съд остави в ареста за постоянно Николай Петров, от с. Златия, Монтанско, заловен с близо 40 кг кокаин в колата преди дни в София. Снощи в дома му в Студентски град бяха намерени още 327 кг от дрогата. Както изглежда, тази година няма да има сбирка на Бузлуджа, а за кебапчета даже няма и да си мечтаят партийните дрОгаре и дрОгарке! Честито! Сега вече стрина Курна ще я сложат на фурна – с едно лимонче в зурлата!
27.05.2020 19:40 / Отговор
Иво Колега има и нещо друго относно шайшукарията на Бузлуджа за тази година!То още не се знае кой ще е вожда на сектата бсп защото за креслото на Крушовишката се точат доста хора, и в момента на дирника и пипирижи здраво дали ще остане шефското място в крадливите и кунки!!!А и скоро на мъжа и ще му се доплаче като се направят държавни бензиностанции, а др.Парашутко май ще трябва сам да си бие камшика от "Дондуков" щото ще става разгрома на партията която се драска за "опозиция" на Правителството!!!
27.05.2020 20:32
Киро Бизона Длъгнестият учиндолски пъдарин Слафчу изчака докато окьоравее, окуцее и го изгонят от бТВ, за да му светне в кухата тимберица да става политик. Е, ще стане, ама на 30 февруари, в шестък, когато започне цъфтежа на налъмите! Ама нищо, нека се пеняви, все с нещо трябва да се занимава, нали? Иначе трябва по цял ден да седи сам като куче и да си бие шамари!
27.05.2020 19:45 / Отговор
кесо Голяма работа. Кака ви Курни, като жената с най-яките топки в Парламента, които пък вървят в комплект с друг един символ на мъжеството да си го промести от единия крачол в другия, а ако се окаже, че Слави няма какво да мести да си го премести още веднъж вместо него!
27.05.2020 20:21 / Отговор
Браво, кесо Искрено ме разсмя и ме изкефи коментара ти, браво!
28.05.2020 11:19

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати