Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Анастасия Мозер: Надявам се сътрудничеството ни с ГЕРБ да продължи и на местните избори

Политика

Анастасия Мозер: Надявам се сътрудничеството ни с ГЕРБ да продължи и на местните избори

Анастасия Мозер: Надявам се сътрудничеството ни с ГЕРБ да продължи и на местните избори - Tribune.bg
Снимка:

Борисов се бори много да постави добре България на картата на Европа, каза почетният председател на Обединени земеделци

„Избрахме ГЕРБ за съюзник, защото те са демократична партия, ГЕРБ трябва да бъде подкрепен, защото в момента няма друга алтернатива.“ Това заяви Анастасия Мозер, почетен председател на Обединени земеделци, пред bTV. Тя заяви, че се надява сътрудничеството на двете партии да продължи и на предстоящите местни избори.

Преди два месеца ГЕРБ и Обединени земеделци подписаха споразумение за подкрепа на кандидатите от листата на управляващите за членове на Европейския парламент.

„На изборите за Европейски парламент ГЕРБ се представи добре, изпраща най-много евродепутати. Много се радвам, че на 9 юни почетохме гибелта на Александър Стамболийски заедно с Мария Габриел и тя уважи нашето събиране ”, каза Мозер.

„Борисов се бори много, за да направи нещо, той върви в посока да постави България добре на картата на Европа. Надявам се, че България ще остане в ЕС, защото това е най-великата идея след Втората световна война. Съжалявам, че някои хора непрекъснато предсказват, че ЕС няма да просъществува. Но той трябва да просъществува“, коментира още тя.

„Те се отварят малко повече, казват, че ще сътрудничат с всички демократични партии. Крайно време е, защото демократичната общност става все по-малко представена. По времето на ОДС бяхме всички заедно и знаете колко много се направи по онова време”, допълни Мозер.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Мозер Толкова добре ни е поставил на картата на Европа, че докладите от ЕС са унищожителни за България. Това е срам и позор за управление на ГЕРБ.
11.06.2019 07:55 / Отговор
Бозер На картата на Европа, не доутрепани шумкари разбойници 30 години разбойничества и золуми
12.06.2019 09:05

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети