Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Новаков: БСП знаят само как да рушат, но не и да градят

Политика

Андрей Новаков: БСП знаят само как да рушат, но не и да градят

Андрей Новаков: БСП знаят само как да рушат, но не и да градят - Tribune.bg
Снимка:

Важно е в ЕП да има хора, които знаят как работят европейските институции, каза кандидатът на ГЕРБ

„Пътят, по който ГЕРБ поведе България преди 10 години - е без алтернатива. От най – малкото село до най – големия град хората оценяват постиженията от реализацията на проектите с европейско финансиране. Но нашите опоненти знаят само как да рушат, не и да градят.“ Това бяха думите на кандидата за представител на България в ЕП Андрей Новаков. Той участва в централното предизборно мероприятие на ГЕРБ-София област, което се проведе на централния площад „Захари Зограф” в град Самоков. В него взеха участие още кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова и Ивелина Василева, областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, народните представители от ГЕРБ Валентин Милушев, Васил Цветков и Мартин Тинчев, кметове и общински ръководители от ГЕРБ в областта.

„С усилена работа, сериозна подкрепа и доверието, което имаме от гражданите и европейските ни партньори - българите сме достойна част от Европа. Само заедно като екип ще продължим да градим просперираща България“, посочи пред присъстващите кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова и допълни: „Нека се обединим и на 26 май да дадем силен отпор на нашите опоненти и покажем, че България върви напред”.

„Всеки един човек трябва да усети подкрепата на Европа, независимо къде в България живее. Важно е в Европейския парламент да има хора, които знаят как работят европейските институции и как да отстояват интересите на страната ни. Ние работим за политики, които гарантират чиста и здравословна среда и по-добър живот на хората”, каза на свой ред кандидатът за евродепутат Ивелина Василева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" СРИЧАЩ ПЕДЕ*РАСТ, КАЖИ ТИ КАКВО НАПРАВИ, ДОКАТО ЖИВЯ ЩАСТЛИВО В БРЮКСЕЛ, ОСВЕН ЧЕ СЕ ВОЗИ НА КАМИОН....
19.05.2019 11:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати