Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Новаков и общинският ръководител на ГЕРБ-Гоце Делчев дариха предпазни костюми и маски на медици от местната болница

Политика

Андрей Новаков и общинският ръководител на ГЕРБ-Гоце Делчев дариха предпазни костюми и маски на медици от местната болница

Снимка:

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и общинският ръководител на партията в Гоце Делчев Никола Джингаров дариха предпазни костюми и маски на медиците, работещи във временния приемен кабинет в МБАЛ „Иван Скендеров” – Гоце Делчев.

На срещи с работещите в болницата, проведени през миналата седмица, двамата бяха информирани от медицински сестри, че имат само един предпазен костюм, който се предава от сестра на сестра и си купуват сами предпазни маски. Андрей Новаков пое ангажимент да осигури на персонала нужните предпазни средства.

„От името на цялата група на ГЕРБ в Гоце Делчев изпълнихме това, което обещахме, и подсигурихме медицинския персонал на първа линия с необходимите бройки предпазни костюми и маски”, коментира Андрей Новаков.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още