Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Райчев: ПП подценяват факта, че в самата им коалиция с ДБ цъка часовник-бомба

Политика

Андрей Райчев: ПП подценяват факта, че в самата им коалиция с ДБ цъка часовник-бомба

Андрей Райчев: ПП подценяват факта, че в самата им коалиция с ДБ цъка часовник-бомба - Tribune.bg
Снимка:

„Продължаваме Промяната“ подценяват факта, че в самата им коалиция цъка часовник-бомба. Те не чуха репликата на Иван Костов – „за последен път не гласувам за вас - леви сте ми“. Те не виждат нюансите на (Христо) Иванов и говорят и от името на „Демократична България“. Те нямат план, което може само да им повлияе негативно и да губят повече на следващи избори“.

Това заяви в „Панорама“ по БНТ социологът Андрей Райчев.

„Това правителство е брак по сметки с отвращение. Няма никакво съмнение - то беше декларирано така. Някой да е казал, че на тези, които арестуваха Бойко Борисов им е простено? Това е принудено геополитическо правителство. Въпросът е кога ще свърши войната в Украйна и как“, каза още той.

Политологът Васил Гарнизов заяви, че ако войната в Украйна приключи, следват предсрочни избори, макар и не веднага. Любомир Аламанов подчерта, че победителят трябва да носи отговорност за управлението, но в публичното пространство отново се говори защо вторият нищо не е направил. Според Кристиян Шкварек е добре коалицията ПП-ДБ да преглътне обидата и да подкрепи кабинет на ГЕРБ, защото на следващи избори ще загуби подкрепа.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети