Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Слабаков става евродепутат?

Политика

Андрей Слабаков става евродепутат?

Снимка:

Измества втория в листата с преференция

Андрей Слабаков размесва евролистата на ВМРО, съобщава ТОПНОВИНИ. С преференции той минава на второ място след водача Ангел Джамбазки.

Още сутринта Юлиан Ангелов заяви, че партията има шанс да изпрати в Брюксел двама евродепутати.

От своя страна Ангел Джамбазки заяви, че най-много преференции получават Юлиан Ангелов и Андрей Слабаков.

Към този час, според сайта на Европейският парламент и при почти окончателни резултати от преброени 95% от гласовете, ВМРО ще има двама представители в Брюксел.  


Коментари (2)

Илия Парев Ти вярно лии??? Ха-ха
27.05.2019 18:02 / Отговор
ИСТИНАТА Категорично мястото на А. Слабаков не е в ЕП! Така и не разбрахме какъв режисьор е. Единственото, което е сигурно, че лежи на бащини лаври. За мен е съмнително, как се оказа във ВМРО, че и до евродепутатско място се добра. Трябва да е благодарен, че Каракачанов го пробута. Тук е неизвестен режисьор, без пари, но в Брюксел ще си получава солидна заплата, само за вдигане на ръка. Истината е, че А. Слабаков, както и обвиняемата МИЛИЙОНЧЕВА са некомпетентни за евродепутати. Истината е, че там ще попаднат в среда, в която ще бъдат като "риби на сухо". Само в Б-Я могат да обикалят студията и да си "плямпат" глупости, които вървят пред прост, неграмотен и мислещи повърхностно личности. Няма как да не си покажем простотията чрез изпратените некомпетентни личности, за които личната облага е по-важна от интересите на Б-Я. Да се смееш ли, да плачеш ли?
27.05.2019 19:17 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още