Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангел Джамбазки: България има хилядолетна култура и традиция и аз не се съмнявам в бъдещето на Отечеството

Политика

Ангел Джамбазки: България има хилядолетна култура и традиция и аз не се съмнявам в бъдещето на Отечеството

Ангел Джамбазки: България има хилядолетна култура и традиция и аз не се съмнявам в бъдещето на Отечеството - Tribune.bg
Снимка:

Според него България категорично трябва да влезе в Шенген

Невлизането на България в Шенген е част от планомерното съсипване и унищожаване на източноевропейския транспортен бранш. Това каза кандидатът за евродепутат и водач на листата на ВМРО- БНД Ангел Джамбазки в предаването „Седмицата“ по Дарик радио.

България има хилядолетна култура и традиция и аз не се съмнявам в бъдещето на Отечеството. Безспорен факт е, че Европейският съюз е най-успешният политически съюз, в който България е членувала от времето на Второ българско царство, отбеляза той.

Европейският съюз е добър избор за България. България я е имало и ще я има и преди, и след Европейския съюз, добави Джамбазки. Според него България трябва да използва създалата се обстановка около Брекзит за връщането на българите у нас, като създава по-добри условия в страната.

Ангел Джамбазки се обяви срещу квотите за приемането на мигранти в страните членки, определени от Европейския съюз. Категорично, абсолютно, безусловно, без съмнения, в никакъв случай. България има своя система за национална сигурност, поддържана от вътрешен ред и въоръжени сили. Външната граница на България е един от признаците на националния суверенитет. Тя трябва да бъде защитавана срещу нелегалното преминаване. Незаконното преминаване на държавни граници понастоящем е състав от Наказателния кодекс и е престъпление, допълни Джамбазки.

Според него България категорично трябва да влезе в Шенген. Попитан след като страната ни е член на ЕС вече 12 години, защо все още не сме влезли в пространството, той отговори:

Защото Германия и Холандия, водени от вътрешнополитическите си лицемерни послания, пречат политически на влизането на България, Румъния и Хърватска в Шенген. Невлизането на България в Шенген е част от планомерното съсипване и унищожаване на източноевропейския транспортен бизнес и бранш, добави той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

една баба визирана от ваш кандидат Джамбазки, колега, разбирам, че се опирате на традиции, това е вървежно, ясно, макар у вас да няма нищо толкова свързано с традициите. Всичко ви е фалшиво, братко. Само защо така ярко ни дискриминирахте, нас, жените към пенсионна и в пенсионна възраст, това е недопустимо. Нима не знаеш и не си научил, че в Европа възрастова дискриминация и дискриминация на жени са ЗАБРАНЕНИ! Толкова време ти плащат и ти плащаме всички ние и това не си разбрал. Е, това е абсурдно вече.
21.05.2019 14:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети