Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангел Джамбазки и Карлос Контрера си направиха тест за наркотици във ВМА

Политика

Ангел Джамбазки и Карлос Контрера си направиха тест за наркотици във ВМА

Ангел Джамбазки и Карлос Контрера си направиха тест за наркотици във ВМА - Tribune.bg
Снимка:

Ангел Джамбазки отправи покана към всички парламентарно представени партии със свои кандидати

На 8 октомври в 9.00 ч. в поликлиниката на ВМА кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки и кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера си направиха тест за наркотици, съобщават от пресцентъра на партията.

Припомняме, че Ангел Джамбазки отправи покана към всички парламентарно представени партии със свои кандидати, както и всички, които според социологията имат своето влияние и шансове да станат градоначалници на столицата. Единствен на покана откликна кандидатът на НФСБ.

Тези, които не са дошли, а имат някакви претенции – нека обяснят защо ги няма, защо бягат от такива тестове. Видяхте каква е процедурата – бърза, лесна, обясняват хората и показваш, че нямаш някакви зависимости. Но в края на краищата те са свободни граждани и не можем да ги караме насила да показват своя личен живот, но това, че не го правят – за мен е показателно, каза Джамбазки.

А Карлос Контрера от своя страна добави:

Ние сме публични личности и трябва да изтърпим една подобна форма на внимание, а и за нас е честно да се знае. Знаете, че част от програмата на ВМРО има разработване на стратегия за борба с разпространението на наркотици в общинските училища. Може ли някой, който употребява наркотици, да разработва такава стратегия? Ще бъде малко лицемерно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати