Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джамбазки: Компроматите и унижаващите снимки са нечистоплътни и застрашават сигурността

Политика

Джамбазки: Компроматите и унижаващите снимки са нечистоплътни и застрашават сигурността

Джамбазки: Компроматите и унижаващите снимки са нечистоплътни и застрашават сигурността - Tribune.bg
Снимка:

„Трябва да бъде забравена антибългарската реторика“, категоричен е евродепутатът от ВМРО

„Започва предизборната кампания по обичайния за тези географски ширини нечистоплътен начин, Борисов е обект на тази кампания. Всяка кампания, свързана със снимки на лично пространство, е много нечистоплътна. Това заяви пред Канал 3 евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

„Ако беше обикновен човек, щеше да е само неприятно, но за премиера е застрашаващо за сигурността. Охраната му дължи отговори. Няма логика да има служба за охрана, която да бъде подчинена на друг, а не на изпълнителната власт. Защо да се разделят службите за сигурност в държавата. Консултативният съвет не е задължителен, би бил само още едно поле за изява“, допълни той.

„За пореден път се опитват да вкарат клин в коалицията, тя е резултат от волята на българския народ. Има неизбежни сблъсъци, но не вярвам, че подобен тип политика на компромати и унижаващи снимки, би трябвало да бъде мотив за вземане едно или друго политическо решение. Обвиняеми лица, клиенти на прокуратурата, всички, които се стремят да влязат в управлението са обединени, но с различни интереси. Губят равновесие заради голямото си его“, коментира евродепутатът.

 „След като Борисов има подозрения към Цветанов, може да има основания. БСП не успяха да си изберат страна в ранните моменти на пандемията и на истерията, или трябваше да бъдат отговорна опозиция или да заемат крайно критична позиция. Опитаха се да направят и двете, но ми се струва, че са съсредоточени в себе си. БСП се опитва да бъде социална партия, но не се извинява за извършеното от нейно име в миналото“, заяви Джамбазки.

 „Югоносталгиците, които работят за чужди интереси, само те са проблем. Трябва да бъде забравена антибългарската реторика. Партията им ВМРО крадливо се нарича така, а е от Белград и изповядва антибългарска теза, били наследници на Александър Македонски“, посочи още евродепутатът.

На въпрос на  Беновска как ще се разреши на 8 юли въпросът с пакета „Макрон“, той отговори така:

„Ще продължим да настояваме скандални текстове да не бъдат приемани. Ще продължим да протестираме срещу връщането на празни камиони. Нека да напомня, че българските, източните превозвачи бяха тези, които спасяваха животи по време на пандемията, като прекарваха спринцовки и други медицински материали. Ще бъде антиевропейско, ако колегите ни гласуват нещо подобно. Този проект в същността си е порочен и противоречи на идеята за общ пазар“, завърши Ангел Джамбазки.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети