Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангел Джамбазки с обиколка в Бургас, поднесе цветя пред паметника на Тодор Александров

Политика

Ангел Джамбазки с обиколка в Бургас, поднесе цветя пред паметника на Тодор Александров

Ангел Джамбазки с обиколка в Бургас, поднесе цветя пред паметника на Тодор Александров - Tribune.bg
Снимка:

На 5 март евродепутатът Ангел Джамбазки, заедно с председателя на ПП „Средна европейска класа“ Георги Манев, лидера на местната организация и общински съветник Д-р Георги Дракалиев и останалите кандидати на партията в Бургас отдадоха почит на легендарния водач на Организацията Тодор Александров.

Присъстващите поднесоха цветя пред паметника на големия българин в Приморския парк в Бургас. Поводът е 140-ата годишнина от рождението на „Некоронования крал на македонските българи“, която Джамбазки отбеляза и в Благоевград и село Падеш.

По-късно Джамбазки, заедно с общинския съветник, председател на ВМРО – Бургас и също кандидат-депутат Георги Дракалиев посетиха Регионалния исторически музей в града, за да разгледат изложбата „Бургаският укрепен пункт по време на Балканската война 1912-1913 г“. Изложбата представя оригинални документи, снимки и военни дневници, които показват един по-различен аспект на военновременното ежедневие на град Бургас. Джамбазки проведе среща с една от най-големите компании в търговията и доставките на лекарства в България. 

Регионалния исторически музей в БургасРегионалния исторически музей в Бургас

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети