Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангел Джамбазки: Трябва да браним интересите на българските региони

Политика

Ангел Джамбазки: Трябва да браним интересите на българските региони

Снимка:

Водачът на листата на ВМРО- БНД, Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков посетиха Силистра

Да представят своите приоритети в надпреварата за Европарламента, Силистра посетиха кандидатите от ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки, ген. Димитър Шивиков и Андрей Слабаков. Още преди срещата си с гражданите Ангел Джамбазки напомни пред журналисти, че разликата между инвестициите на глава от населението между Силистра и София е 900 пъти.

„Затова основна задача в бъдещия формат на българските представители в Европейския парламент ще бъде да бранят интересите на българските региони. Абсолютно нередно и несправедливо е тези региони да бъдат изоставяни, да бъдат обезлюдявани. Това означава борба за повече инвестиции, това означава борба за повече възможности за развитие и за отваряне на работни места, това означава борба срещу тези нормативни актове на Европейския парламент, които се мъчат да откраднат български работници като пакета „Макрон“ например“, заяви Ангел Джамбазки – кандидат за евродепутат и водач на листата на ВМРО-БНД.

За ген. Димитър Шивиков на първо място са българските интереси, а после всичко останало.

„Ние браним България както от вътрешни посегателства, така и от външни. Тоест тези от нас, които бъдат изпратени в Европейския парламент, които избере българският народ, ще защитават само и единствено интересите на страната ни. Защото това заслужава нашият народ“, категоричен бе Шивиков.

Режисьорът Андрей Слабаков призна, че ако бъде избран в Европарламента, ще бъде самият себе си и ще се изправи срещу бездуховността на европейската култура. И допълни:

„Смятам, че нашата култура трябва да стане достояние на целия Европейски съюз, защото там забравиха кой е основал християнската цивилизация. Държави като Франция, Италия, Германия, Великобритания и останалите не са съществували, само България е държавата, която я има все още. Не смятам, че трябва да бъдат разрушавани християнските ценности, не смятам, че думите майка и баща, които не са просто думи, а са символи, могат да бъдат заменени с родител 1 и 2, защото когато вечер детето в тъмното го е страх, не вика родител 1 и 2, а вика мама и тате“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив