Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангел Найденов: Намирам театралност в подаването на оставката на Корнелия Нинова

Политика

Ангел Найденов: Намирам театралност в подаването на оставката на Корнелия Нинова

Ангел Найденов: Намирам театралност в подаването на оставката на Корнелия Нинова - Tribune.bg
Снимка:

За пореден път подкрепи сделката за закупуването на американски изтребители F-16.

„Аз намирам известна театралност в подаването на оставката на Корнелия Нинова и я разглеждам като един своеобразен опит за последващо оцеляване“. Това заяви Ангел Найденов пред БНТ.

По отношение на загубата на БСП на евровота - Найденов заяви, че партията е загубила, защото е била сгрешена кампанията и посланията. Подменен е бил необходимият дебат по отношение на големите теми и проблеми за бъдещето на ЕС, имало е неспособност да се защити предизборната платформа на БСП.

„Ако щете - абсурдната персонална битка на Корнелия Нинова със Сергей Станишев, и то на два пъти. За мен в това изброяване трябва да поставя и абсолютно погрешното политическо решение за напускане на парламента и близо 4 месеца отсъствие от парламента. Когато се взимаше решението, не беше казана и дума за резултатите от това напускане. И не на последно място стои причината, свързана с известна подмяна на идентичността на БСП“, заяви той.

Бившият министър на отбраната за пореден път подкрепи сделката за закупуването на американски изтребители F-16. На въпрос защо F-16 е добрият избор, Найденов заяви, че защото предлага пълен пакет от бойни способности - без скрити разходи, без необходимост от лицензиране от трети страни и без допълнителни такси.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети