Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелкова: Апартаментът е купен от родителите ми за 75 хил. лв.

Политика

Ангелкова: Апартаментът е купен от родителите ми за 75 хил. лв.

Ангелкова: Апартаментът е купен от родителите ми за 75 хил. лв. - Tribune.bg
Снимка:

Нямам притеснения, всичко може да се докаже, заяви министърът и показа нотариален акт

Всичко около апартамента ми може да бъде доказано, нямам абсолютно никакви притеснения. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова веднага, след като кацна от Испания, където участва на туристически форум.

Повод за коментара ѝ е изказване от днес на лидера на НФСБ Валери Симеонов, който обяви, че и друг министър има апартамент, купен на ниска цена. Той посочи и адрес - квартал „Овча купел“, ул. „Бързарица“ 2, но отказа да назове имена. „142 квадратни метра за 61 хил. лв. Намерете кой е“, призова Симеонов журналистите. По думите му апартаментът е купен през 2008 г. За 220 евро кв.м.

Веднага след изказването му се появиха публикации, че е визирал министъра на туризма.

Ангелкова показа и нотариалния акт на имота.

„Явно сме свидетели на поредните силни чувства на г-н Симеонов към мен. Става дума за апартамент, закупен през 2008 г. от моите родители на мое име. Апартаментът е в кв. „Овча купел“ и е 116 кв. м – другото е гараж и общи части, които са описани в нашата декларация. 75 хил. лв. е сумата, която е платена на груб строеж по онова време“, обясни Ангелкова.

„Имам и пазарна оценка, която ще предоставя. Юрист съм по образование. За всяка една сделка, която съм извършвала – дали с дарение от моите родители, дали лично, преди нея съм възлагала пазарна оценка на имота от лицензиран оценител. Това е начинът, по който може да има реално данни за това дали оценката е пазарна“, поясни още тя.

Заяви, че още не е разговаряла с премиера Борисов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети