Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелкова: Кандидатът за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще работи за развитието на туризма в района

Политика

Ангелкова: Кандидатът за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще работи за развитието на туризма в района

Ангелкова: Кандидатът за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще работи за развитието на туризма в района - Tribune.bg
Снимка:

Туризмът е бъдещето на Костенец, заяви Йордан Ангелов

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще работи активно за развитието на туризма в района. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова на среща с граждани в град Костенец. Тя изтъкна значението на общината за икономическото и социалното развитие на цялата област и подчерта отговорностите на членовете на ГЕРБ за насърчаване на този растеж. „Само с общи усилия можем да постигнем напредък, който да повиши жизнения стандарт на хората и да утвърди реализираните икономически резултати като трайна тенденция”, посочи областният координатор.

Николина Ангелкова акцентира върху перспективите пред местния туризъм и мерките да стимулиране на балнео и СПА услугите, защото Костенец е известен с красивата си природа и трите си находища на минерални води. „Това открива нови възможности за допълнителни работни места, което е от съществено значение за просперитета на общината“, подчерта тя.

„В политическата ни програма като важен приоритет е залегнало партньорството с министерствата на туризма, на околната среда и водите, и на здравеопазването, за да изготвим дългосрочна стратегия за развитие на Костенец като туристическа дестинация през цялата година“, посочи кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Костенец Йордан Ангелов.

„Туризмът е бъдещето на Костенец“, заяви в заключение Йордан Ангелов.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати