Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелкова: Мога да докажа всеки лев. Имам пазарна оценка за всеки имот

Политика

Ангелкова: Мога да докажа всеки лев. Имам пазарна оценка за всеки имот

Снимка:

Апартаментът е купен от родителите ѝ на груб строеж

 „Декларирала съм всичко, влязла съм в политиката с достатъчно средства и не бива да се спекулира. Мога да докажа всеки един лев, който съм похарчила“. Това заяви пред Нова ТВ министърът на туризма Николина Ангелкова.

Тя обясни, че всяка една сделка е конкретна и индивидуална по своя характер.

„Не е нужно да се слагат под общ знаменател. Сделките са между две лица. Не съм очаквала да се заговори за този апартамент, купен 2008 година със средства от моите родители на мое име. Изобщо не съм се занимавала с политика, била съм в частния бизнес. Винаги съм била на високоплатени ръководни длъжности. Родителите ми се занимават с частен бизнес от 91-92 година. Всичките ни доходи винаги са били надлежно декларирани. Сделката е съобразно закона и всичко е ясно“, заяви министъра.

Тя обясни, че освен че е юрист, през годините се е занимавала включително с ръководството на фирма за инвестиция в недвижими имоти. Разполага и с анализи за пазарните цени на всеки свой апартамент.

За споменавания в Овча Купел, тя е около 75 хил. лв. и това е справедливата пазарна цена.

„Разминаването в цените между 61 хил. лв. и 75 хил. лв. идва от това, че когато е попълвана моята декларация през 2011 г. при встъпването ми на публична длъжност, по грешка е записано, че е 61 хил. Бях извън политиката, има голяма разлика между покупка на жилище на груб строеж и завършено“, обясни тя.

Иначе Ангелкова е разговаряла с премиера Бойко Борисов и е категорична, че каквото ѝ каже той, ще го изпълни.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема