Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелкова: Община Долна Баня е образец за развитие

Политика

Ангелкова: Община Долна Баня е образец за развитие

Ангелкова: Община Долна Баня е образец за развитие - Tribune.bg
Снимка:

„Община Долна Баня е образец за развитие. Под ръководството на досегашния кмет Владимир Джамбазов инфраструктурата е почти обновена, изградена беше голяма спортна зала и стадион“. Това заяви областният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова.

Заедно с Джамбазов разговаряха с местните хора и обсъдиха бъдещето развитие на общината и потенциала, който има тя. Реновирани са училища и детски градини. Строи се медицински център.

Николина Ангелкова посочи, че Джамбазов ще продължи да надгражда вече постигнатото. Тя допълни, че се работи непрекъснато за устойчивото развитие на транспортната инфраструктура.

В програмата на Владимир Джамбазов е заложено продължаване на цялостната подмяна на водопровода в общината, асфалтиране на пътя, свързващ манастир „Свети Спас“ с центъра на село Св. Спас, както и ремонт на читалището „Рила - 1898". Акцент в работата на кмета ще бъде подновяване на уличното осветление с енергоспестяващо и изграждането на видеонаблюдение за цялата община.

Областният координатор информира, че е необходимо работата по европейските проекти в общината да продължи и занапред. Тя съобщи още, че ще бъде инициирана среща, на която да се обсъдят проекти в туризма. Подписаното споразумение с германските здравни каси дава големи възможности здравно осигурени немски граждани да ползват базата и ресурсите с минерална вода в общината. Долна Баня има потенциал да се превърне СПА дестинация за целогодишен туризъм, категорична бе Ангелкова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети