Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелов за доклада за COVID кризата: Мишките изпълзяха от дупките

Политика

Ангелов за доклада за COVID кризата: Мишките изпълзяха от дупките

Ангелов за доклада за COVID кризата: Мишките изпълзяха от дупките - Tribune.bg
Снимка:

„Днес т.нар. министри и доктор, който не е практикувал повече от 20 години медицина, изнесоха един доклад, или по-точно преразказаха един доклад, без да сме го видели още, че България не се била справила с COVID кризата. Знаете ли какво видяхме всички ние, лекарите? И лекарите от Шумен, при които идвах, когато Шумен изкара най-тежката криза през септември, октомври, ноември и декември м.г.? Тези хора видяха, че някой отрича техните постижения. Аз ще кажа нещо повече – мишките изпълзяха от дупките си, в които се криеха през септември, октомври, ноември и декември.“ 

Така бившият министър на здравеопазването и водач на листата на ГЕРБ във Варна проф. Костадин Ангелов коментира в Шумен анализа на Националния център по обществено здраве и анализи, направен по поръчка на служебния здравен министър Стойчо Кацаров.

„Къде бяхте тогава, бе, дами и господа? Къде бяха вашите анализи тогава, бе? Защо тогава се криехте и не помагахте? Защо изоставихте българските лекари, сестри, санитари и само ги критикувахте от страниците си във фейсбук, удобно седнали в диваните вкъщи? Няма да забравим това, това е предателство към България“, коментира още днес проф. Ангелов.

Той каза, че докато пътувал днес от Варна за Шумен се сетил за една песен на Тодор Колев.

„Все пак той е роден в Шумен – нека да ви върна малко назад във времето, да си спомним неговите произведения, филмите, в които е участвал, песните, които е изпял. Аз имам чувството, че той ги е пял за днешните „герои“ – за днешните фалшиви герои. Това е една от най-известните песни, които той пее и които все още продължават да се въртят по всички пиано барове, по всички радиа. Нека да си спомним и един велик филм „Господин за един ден“. Това са днешните управляващи – господа за един ден, фалшиво преоблечени герои от миналото, които искат да ни ограбят бъдещето“, добави Ангелов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Мишките изпъ.лзяха или по-точно отровните пепелянка..
01.07.2021 22:07 / Отговор
Страхил Благоев Браво професоре
Вие ги назовахте мишки,та това е много за тях
Правилно е , твари
02.07.2021 07:08 / Отговор
Не забелязвате ли какво ни казва Вселената или Бог. Градушки, от небето падат късове лед. Един след друг градовете.Зверски горещини, после студ, пак повторение. Мислете какво ни чака. Парно, ток, газ, цени, лъжи. Предупреждават ни. Замислете се какво става.
02.07.2021 09:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати