Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Каракачанов подкрепи Анна Радовска за кмет на Костинброд

Политика

Красимир Каракачанов подкрепи Анна Радовска за кмет на Костинброд

Красимир Каракачанов подкрепи Анна Радовска за кмет на Костинброд - Tribune.bg
Снимка:

Анна Радовска излиза на балотаж в неделя. За да я подкрепи вчера, в Костинброд дойде и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. В защита на нейната програма Каракачанов заяви, че Костинброд има нужда от промяна и тя ще се случи след избирането на Радовска за кмет. На срещата бяха обсъдени различни теми – проблемът с водата, транспорта, идеите за програми за млади семейства и подрастващи, като Каракачанов отбеляза, че работата на Анна Радовска като кмет ще бъде подкрепена по всички начини от правителството.

Народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов също присъства на събитието и изказа своята подкрепа за бъдещия кмет на общината, който, по думите му трябва да донесе промяната, а това може да направи само човек като Радовска.

Анна Радовска, от своя страна, отново заяви своите принципни позиции, че както до сега, така и занапред, няма да дели хората в община Костинброд по партиен или друг признак. Тя благодари още веднъж на всички, които подкрепиха кандидатурата и призова хората отново да излязат в неделя, за да донесат с гласовете си така нужната и искана от хората промяна за Костинброд.

В неделя на втория тур Анна Радовска се изправя срещу Трайко Младенов.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ВМРО, Костинброд

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати