Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Антон Хекимян: Амбицията ми е да работим за София и за хората

Политика

Антон Хекимян: Амбицията ми е да работим за София и за хората

Антон Хекимян: Амбицията ми е да работим за София и за хората - Tribune.bg
Снимка:

Няма умора, моята амбиция е да работим за София. Всеки ден сме на терен, на събитие в столицата. Искаме да продължим да работим за благото на града – със сто нови паркинга, заличаване на „калните точки“, нови детски градини... в това ни е хъса за победа. Това заяви в ефира на Nova News кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Антон Хекимян.

Той посочи, че ген. Владимир Вазов е кметът на София, на когото се възхищава най-много.

„Ген. Владимир Вазов е модернизирал столицата, направил я по-светла, подобрил е градския транспорт, по негово време се случва Рилският водопровод. А моята готовност е да изграждам нови детски градини, да направя нов парк в „Младост“, да се подобри доболничната помощ при ДКЦ-тата. Аз съм тук, за да работя за София“, подчерта Хекимян.

Кандидатът за кмет на столицата уточни, че работата за София не трябва да спира, защото „има такъв риск“.

В София искам да се работи за хората. Освен големите инфраструктурни проекти, имаме визия за кварталите, за 100 км тротоари. Важната инфраструктура е свързана с хората – със здравето, с поликлиниките, които трябва да бъдат подобрени. С детската поликлиника, която трябва да бъде готова съвсем скоро. Тя ще се намира ул. „Пиротска“, в центъра на града. София не е обикновен град, ние сме столица, добави Антон Хекимян.

Той беше категоричен, че веднага ще подаде сигнал до прокуратурата, ако някой му предложи подкуп, в случай че стане градоначалник на София.   

В разговора си с водещата Наделина Анева Хекимян наблегна на това, че комуникацията с гражданите ще бъде важен елемент от управлението му.

Много е важно Столична община да има обратна връзка със своите граждани. Може да има такова приложение къде ще има ремонт, коя улица ще бъде затворена и за колко време. Тази проактивност трябва да бъде подобрена, за да бъдат гражданите информирани. Гражданите искат добра инфраструктура в кварталите, подобряване на условията в междублоковите пространства, както и по-добър живот, коментира Хекимян.

На финален въпрос за смяната на имена на улици в София, Хекимян увери, че такива решения няма да бъдат взимани еднолично, а след диалог с жителите на столицата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети