Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кутев: БСП да не подкрепя ИТН, не са ми пуснали SMS от президентството да го кажа това

Политика

Кутев: БСП да не подкрепя ИТН, не са ми пуснали SMS от президентството да го кажа това

Снимка:

"По-добрият вариант за БСП е да не подкрепя кабинета на "Има такъв народ". И не са ми пуснали sms от президентството, за да го кажа това." Това заяви говорителят на служебния кабинет Антон Кутев в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

"Ситуацията в сложна и е добре да имаме правителство, но не на всяка цена. Предложеният състав на МС, заедно с нежеланието на ИТН за писмено споразумение, задава неясноти и говори за нестабилност. Кое гарантира, че политиките на БСП ще бъдат изпълнени? На честна дума ли да вярваме?!? Това, което пише в декларацията на ИТН, няма нищо общо с приоритетите ма БСП", допълни той.

"Смятам, че възможно най-скоро трябва да се свика Конгрес на БСП и Нинова да подаде оставката си! Може след това да бъде преизбрана, но този акт е редно да бъде направен", каза още Кутев.

"Колкото до дейността на служебното правителство, то изпълни основната си дейност. Нещо повече - успя да разкрие редица нарушения, да разбие много корупционни схеми, както и да ограничи купения вот", подчерта той.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още