Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Антон Кутев: Корнелия Нинова е нещо като туморно образувание за БСП

Политика

Антон Кутев: Корнелия Нинова е нещо като туморно образувание за БСП

Антон Кутев: Корнелия Нинова е нещо като туморно образувание за БСП - Tribune.bg
Снимка:

"Трябва да видим реформи веднага. Няма време, много бързо трябва да се влезе в промяната. Вече няма 4-годишни мандати. Къси са сроковете, трябва да има резултати, не обещания". Това заяви в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по TV+ Антон Кутев, бивш говорител на служебното правителство и бивш депутат от БСП.

Той отправи и други призиви към новото коалиционно мнозинство , свързани с мерките в образованието и за справянето с бедността. "За правителството има един много сериозен проблем - как ще доживее до септември, защото тогава ще има финансов ресурс. Трябва много спешно да се предприемат мерки. Всичките ни надежди за промяна започват малко по малко да ерозират. Март-април ще има сериозно недоверие към правителството", каза Кутев.

По думите му  Корнелия Нинова "нещо като туморно образувание за БСП" и прогнозира, че дори да не спечели изборите за лидер на партията, тя ще ги подправи.

"Затова може да се появят нови проекти и всичките ще вземат от БСП", допълни той и  обрисува апокалиптична картина в случай, че Нинова остане начело на социалистите.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети