Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Антон Кутев „заплаши“, че на избори Кирил Петков ще вземе повече гласове от всички партии

Политика

Антон Кутев „заплаши“, че на избори Кирил Петков ще вземе повече гласове от всички партии

Антон Кутев заплаши, че на избори Кирил Петков ще вземе повече гласове от всички партии - Tribune.bg
Снимка:

„Ако Кирил Петков си направи партия или се включи в някоя, той ще изкара много повече гласове от всички партии, който го атакуват.

В момента водещата партия има 600 хиляди гласа, а преди 10 години това бяха гласовете на „Атака“, а другите имаха 1 милион и 300 хиляди.“  Това заяви в интервю за БНР говорителят на служебния кабинет Антон Кутев. 

Той обясни, че ако бъде махнат Петков от поста си на министър това ще се превърне в „знаме“.

Кутев определи това като злоба: „Министър Кирил Петров е един от малкото лъчи, които искат да свършат работата. Той има и страхотен рейтинг. Не мога да разбера дали сриват рейтинга на Румен Радев, дали на служебното правителство, или просто гонят имиджа на Кирил Петков, защото някъде е напипал нечии интереси“.

„Всичко е много сложно. Така се усмърдя цялата държава, за съжаление, че вие не можете да правите тия сметки. Те ще се обърнат срещу вас. Накрая тълпите ще влязат по кабинетите и ще ви изхвърлят“, разясни на тон говорителят.

По темата с двойното гражданство Кутев каза, че Кирил Петков е знаел месец по-рано, че ще е министър. Тогава е подал документи и то нотариално е заверил отказа си от канадско гражданство. „Кога тази процедура ще приключи - той не може да контролира този процес”, каза Антон Кутев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети