Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Антон Тодоров показа покрит доклад на KPMG, който уличава Орешарски

Политика

Антон Тодоров показа покрит доклад на KPMG, който уличава Орешарски

Антон Тодоров показа покрит доклад на KPMG, който уличава Орешарски - Tribune.bg
Снимка:

76 страници нередности при възлагане на обществените поръчки, печелени са от Васил Божков, Таки, Братя Галеви…

Потулен доклад от 76 страници, в който се изброяват нередности при възлагане на обществените поръчки по време на Тройната коалиция, публикува в профила си във Фейсбук Антон Тодоров. Автор на проверката е международната компания KPMG.

„Имам един доклад на KPMG, който беше засекретен през 2008 г. от тогавашния финансов министър Орешарски“, разкри политическият анализатор.

В доклада са изброени проекти, печелени от фирми на Васил Божков, Христофорос Аманатидис-Таки и Братя Галеви. Те са възлагани без обществени поръчки.

Целият доклад показва фрапиращи нарушения при разпределението на публичните средства. Самите констатации са били покрити повече от 10 години.

Целия доклад можете да прочетете в профила на Тодоров в социалната мрежа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ДАНЪКОПЛАТЕЦ БЕЗ минало, няма настояще. Без настояще, няма бъдеще. До кога ще си затваряме очите за тези, които фалираха, разграбиха и приватизираха д-вата. Знаем някои от тях: К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, К. ДОБРЕВ, ОРЕШАРСКИ, СТАНИШЕВ, Г. ПЪРВАНОВ, Р. ПЕТКОВ. Затова ще надигат глави и ще си мислят, че сме тъпи и прости и могат да ни манипулират. ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ НА Б-Я!
02.02.2020 08:17 / Отговор
Преател, Ние наистина сме тъпи и прости,просто трябваше да попаднем в подходящата ситуация,за да почнем да го разбираме!
02.02.2020 08:35

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети