Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Антонио Лопес: Опонентите на ЕНП не правят нищо, но се държат сякаш са медийни герои

Политика

Антонио Лопес: Опонентите на ЕНП не правят нищо, но се държат сякаш са медийни герои

Антонио Лопес: Опонентите на ЕНП не правят нищо, но се държат сякаш са медийни герои - Tribune.bg
Снимка:

България и Европа са изправени пред безпрецедентни предизвикателства – да победят пандемията и да върнат икономическия растеж. Ето защо през следващите месеци и години България ще се нуждае от лидери, които имат опит, експертиза и международен авторитет. ЕНП вижда всичко това в премиера Бойко Борисов.

Това заявява в специално видеообръщение генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес.

„Ние виждаме промяната в България! Правителството на премиера Борисов модернизира страната и повиши доходите. Даде сигурност на българските граждани. Но много неща, разбира се, все още трябва да бъдат свършени. Ето защо трябва да се доверим на тези, които многократно са ни демонстрирали ангажимента си за изграждане на по-светло бъдеще за българските граждани“, посочи Антонио Лопес.

Той обясни, че целта на ЕНП е да предлага решения на европейските граждани. „Опонентите ни не правят нищо, но се държат така сякаш са медийни герои. Това е класически социализъм. В заглавията често влизат евтините атаки срещу ГЕРБ. Отвратителна кампания!“,  заяви той.

„Нека поощрим онези, които вършат тежката работа, които не бягат от предизвикателствата. Тези, които могат мъдро да държат главата си високо вдигната дори в най-трудните моменти и които винаги са способни да доведат гражданите си на безопасно място. В България този човек е Бойко Борисов“, подчерта Антонио Лопес.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети