Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Антоний Тодоров: БСП ще извърши политическо самоубийство, ако не вкара в евролистата Станишев

Политика

Антоний Тодоров: БСП ще извърши политическо самоубийство, ако не вкара в евролистата Станишев

Антоний Тодоров: БСП ще извърши политическо самоубийство, ако не вкара в евролистата Станишев - Tribune.bg

Корнелия Нинова стана символ на една по - голяма радикализация на БСП, заяви Даниел Смилов

Въпросът дали Сергей Станишев, или някой друг ще бъде основна фигура в евролистата на БСП, се задълбочава, коментира политологът Даниел Смилов пред БНР.

„Всъщност е важно в каква посока ще тръгне БСП, защото Корнелия Нинова стана символ на една по-голяма радикализация на БСП и изместването ѝ в нишата на патриотите, докато все пак Станишев държи проевропейска центристка линия, така че, ако евентуално крилото, което стои зад Станишев, бъде маргинализирано, това за мен няма да е много добра новина за страната“, каза той.

Ако БСП откаже да вкара в евролистата лидерът на ПЕС - Сергей Станишев, това би означавало „политическо самоубийство“. Това мнение изказа  политологът Антоний Тодоров.

„БСП няма, така да се каже, нищо общо с Партията на европейските социалисти, но тогава основният въпрос ще бъде каква партия иска да бъде БСП - дали иска да остане социалистическа или само използва… един етикет, дали това иска БСП, не ми се вярва. Затова мисля, че все едно няма да се стигне дотам, защото би било твърде конфузно, самоубийство политическо, и освен това ще предизвика множество последици“, каза Тодоров.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети