Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени, заяви Денков

Политика

Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени, заяви Денков

Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени, заяви Денков - Tribune.bg
Снимка:

Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени - в тях няма нищо съдържателно от гледна точка на икономиката или енергетиката. Това заяви премиерът Николай Денков пред журналисти в Пловдив.

"Хората имат основания да са притеснени, но тези страхове са разпалени от политици, които си правят политическата агитация за изборите". "Втора серия от същото" - така премиерът коментира заканата на БСП да внесе нов вот на недоверие другата седмица, ако днешният не мине.

Ако има група от българи, желаещи да напуснат Израел, ще бъде осигурен полет в първия безопасен момент, посочи той. "Трябва да има група от граждани, които според Външно министерство трябва да бъдат транспортирани и израелските власти да кажат, че е безопасно да се осъществи полетът".

Според Денков ултиматумът на Израел за евакуация на жители на Газа може да предизвика нова бежанска вълна, но към момента няма пряка заплаха за България.

"Ако има бежанска вълна, тя първо ще бъде насочена към други държави, даже не в посока България. Второто е възможни препятствия върху транспорта на петрол - биха могли да се отразят на цената на газа, но примерно вчера цената на нефта падна надолу. Трябва да видим как ще се развие ситуацията, никой в момента не може да предскаже какво ще се случи."

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети